2 november 2022

Vier feest tijdens de wintermaanden bij Kasteel Dussen

Trouwen in de winter, een zakelijke kerstborrel organiseren of je verjaardag vieren? Bij Kasteel Dussen wordt het een onvergetelijk feest!
Fotoshoot kasteel dussen

Het is een gezellige tijd: de winter. Er staan veel feesten en activiteiten in de agenda, die allemaal vragen om een unieke locatie. Denk aan kerst- en nieuwjaarsfeesten, maar ook zakelijke evenementen om het oude jaar mee af te sluiten of het nieuwe jaar te beginnen. En vergeet natuurlijk niet de magische winter bruiloften. Of je nu een locatie zoekt voor een bruiloft, feest of zakelijk evenement, bij Kasteel Dussen kun je voor elk soort feest terecht!

Meer informatie
kasteel dussen zakelijk dineren amuses

Een zakelijk (kerst)feest organiseren bij Kasteel Dussen

Wil jij het jaar in stijl afsluiten met je collega’s of zakelijke relaties? Organiseer dan een gezellige kerstborrel voor je collega’s of zakenpartners. Bij Kasteel Dussen ben je verzekerd van een unieke locatie en de beste service om van jouw kerstborrel een succes te maken. Proost je liever op het nieuwe jaar met een spetterend bedrijfsfeest? Ook voor een nieuwjaarsreceptie ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Kasteel Dussen zijn er oneindig veel mogelijkheden als het gaat om zakelijke feesten, en zeker tijdens de feestmaanden ben je verzekerd van een unieke locatie, volledig in kerstsferen.

Wist je dat er op het gebied van zakelijke kerst- en nieuwjaarsfeesten nog veel meer mogelijk is dan alleen een borrel of receptie? We kunnen bijvoorbeeld een intieme en sfeervolle lunch verzorgen, maar ook een high-tea of een 4- of 5-gangen diner! Natuurlijk volledig in decembersfeer!

Ook het nieuwe jaar inluiden doe je bij Kasteel Dussen. Bijvoorbeeld met een gezellige brunch. Of met een borrel met heerlijke amuses en bijpassende wijnen. Voor welk arrangement je ook kiest, het team van Kasteel Dussen zorgt altijd voor creatieve en heerlijke gerechten.

Een unieke feestlocatie voor iedere gelegenheid

Vier jij binnenkort een bijzondere verjaardag, ga je met pensioen of vindt er binnenkort een studentengala plaats? Vier een bijzonder feest in bijzondere kerstsfeer bij Kasteel Dussen! Tijdens de feestmaanden zal het kasteel gehuld zijn in kerstdecoratie, gezellige lampjes en winterse gezelligheid. Knisperende haardvuren maken het plaatje helemaal compleet.

Je verjaardag, pensioenfeest of studentengala wordt er een om nooit te vergeten! Vier jouw feest in een van de karakteristieke zalen, of huur het complete kasteel af, en laat ons zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes. Bijvoorbeeld heerlijke amuses of borrelhapjes. Ook kunnen wij een compleet diner verzorgen. Natuurlijk geven wij dit allemaal een gezellige, winterse touch.

feestlocatie
winterbruiloft

Trouwen in de winter: een winters sprookje in Brabant

Droom jij van een winterse bruiloft? Trouwen in de winter heeft iets magisch. Een dik pak sneeuw, duizenden glinsterende lampjes en knisperende haardvuren. Bij Kasteel Dussen komt jouw droombruiloft tot leven! Het warme gevoel van de (aankomende) feestdagen en de sfeervolle winterse decoratie, maken het plaatje compleet. En zelfs dat dik pak sneeuw kunnen wij garanderen! Wij hebben namelijk een sneeuwkanon, waardoor het gegarandeerd zal sneeuwen op jouw bruiloft (mocht je dat graag willen).

Een bruiloft is een hoop geregel, maar wij nemen met alle liefde de zorg uit handen. Wanneer je bij Kasteel Dussen wil trouwen, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij kunnen een spetterend diner verzorgen, of heerlijke hapjes voor bij de receptie. Ook zorgen wij voor bijpassende drankjes en de juiste decoratie. Je kunt in het kasteel terecht voor zowel de ceremonie, als het feestelijke diner en het spetterende feest. Nog langer niet naar huis? Je kunt zelfs in overnachten in Kasteel Dussen!

Wil je meer weten over trouwen bij Kasteel Dussen tijdens de feestmaanden? Lees dan ons blog over het organiseren van een winterse bruiloft bij Kasteel Dussen!

Lees het blog

Vier jouw winterse feest bij Kasteel Dussen

Of je nou een zakelijk evenement, een verjaardag, een pensioenfeest of een bruiloft wil vieren, bij Kasteel Dussen ben je aan het juiste adres! Het team van Kasteel Dussen helpt je graag bij de organisatie. We gaan met jullie wensen aan de slag en zorgen ervoor dat het feest een groot succes wordt. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor het organiseren van een spetterende borrel of een volledig verzorgd feest bij Kasteel Dussen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op