Bedrijfsfeest op een unieke locatie

Het karakteristieke Kasteel Dussen beschikt over alle faciliteiten om een knallend bedrijfsfeest te organiseren. Of het nu gaat om een intiem feest met een select gezelschap, of een groot feest inclusief bijvoorbeeld zakenrelaties. Je kunt jouw bedrijfsfeest bij Kasteel Dussen organiseren vanaf 50 personen. Lees hier alles!

Bedrijfsfeest organiseren in een kasteel

Het organiseren van een personeelsfeest kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. Welke keuzes ga je maken? Heb je al een thema in gedachten? En heb je al nagedacht over de soorten hapjes en drankjes die er geserveerd moeten worden, of de muziekstijl? Wij van Kasteel Dussen helpen je graag bij het organiseren van het perfecte bedrijfsfeest voor jouw personeel of zakenrelaties. We hebben in het kasteel plek voor 50 tot ongeveer 150 personen.

Kasteel Dussen ligt tussen ’s-Hertogenbosch, Breda en Gorinchem in en is dus goed bereikbaar vanuit diverse richtingen!
Kasteel-dussen-verjaardagsfeest

Jouw personeelsfeest in een kasteel

Wanneer je jouw bedrijfsfeest organiseert bij Kasteel Dussen zorgt ons team voor een onvergetelijke avond. Onder het genot van een hapje, drankje en goede muziek ‘proef’ je de historie die dit kasteel uitdraagt. Als je goed om je heen kijkt zie je dat er vele 13e eeuwse elementen bewaard zijn gebleven. Door jullie bedrijfsfeest in dit kasteel te vieren schrijf je tevens direct mee aan een nieuw stukje geschiedenis! Dat is nog eens uniek, toch?

Feesten en borrelen

Bij een goed feest horen natuurlijk nog betere hapjes en drankjes. Bij Kasteel Dussen stellen wij een compleet borrelarrangement samen, afgestemd op jullie wensen. Een sprookjesachtig ontvangst met een kasteelbubbel en een amuse? Of ga je toch liever voor een lekkere bittergarnituur en een ‘late night snack’? Het is zelfs mogelijk om vooraf een (walking) diner te organiseren en daarna de dansvloer op de lopen. Wij bespreken graag de verschillende opties met je!

Kasteel Dussen & partners
dussen diner

Zakelijke netwerkborrel of bedrijfsborrel

Kasteel Dussen is ook een unieke locatie voor een bedrijfsborrel of zakelijke netwerkborrel. Dit 13e eeuwse kasteel bevat nog talloze historische elementen. De bijzondere omgeving zorgt ervoor dat het een netwerkborrel is die niet snel vergeten zal worden! Zo kunnen jullie netwerken in de prachtige kasteeltuin bij goed weer of kies voor een van de intieme kasteelzalen.

Feesten in een kasteel

Een kasteel is de perfecte locatie voor het organiseren van een bedrijfsfeest. Het sfeervolle karakter geeft jullie feest net dat beetje extra. Ook heb je hier de mogelijkheid en ruimte om belangrijke zakenrelaties uit te nodigen. De diverse zalen hebben ieder hun eigen uitstraling. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Ben je benieuwd? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan en kom sfeer proeven in ons prachtige kasteel!

dussen bar
Vergaderen

Jouw bedrijfsfeest organiseren bij Kasteel Dussen

Hebben jullie dus een bedrijfsfeest op de planning staan en ben je op zoek naar een passende sfeervolle locatie? Of ben je benieuwd naar de verschillende andere zakelijke mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Kasteel Dussen. Ons team staat voor je klaar om de verschillende opties door te spreken.

Jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest bij Kasteel Dussen?