fotoshoot kasteel dussen

Fotoshoot bij Kasteel Dussen

Trouwfoto's of een fotoshoot plannen op een unieke locatie bij een prachtig kasteel? Lees hier alles over een fotoshoot bij Kasteel Dussen en vraag direct een fotoshoot aan op jouw voorkeursdatum!

Direct aanvragen

Het perfecte plaatje

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar dé perfecte locatie voor een sprookjesachtige fotoshoot? Dan ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres! Bij Kasteel Dussen zijn er verschillende mogelijkheden om zowel binnen als buiten de kasteelmuren de perfecte trouwfoto te schieten, zoals jullie dit willen. Van de Toscaanse zuilengalerij tot onze Mediterraanse kasteeltuin, Kasteel Dussen is bij uitstek dé locatie om jullie liefde voor eeuwig vast te leggen op beeld.

Ook voor allerlei andere soorten fotoshoots is Kasteel Dussen hét decor voor het perfecte plaatje. Van de hobbyfotograaf met een liefde voor natuur tot professionele fotoshoots. Bij Kasteel Dussen schiet je altijd raak!

Vraag een fotoshoot aan
trouwfoto's-fotolocatie-Kasteel-Dussen

Trouwfoto's voor het gelukkige stel

Met diverse historische zalen, echte kasteeltorens en een middeleeuwse Toscaanse zuilengalerij, ben je zeker van een prachtige locatie om jullie trouwfoto’s te laten maken. Bij Kasteel Dussen hebben we al diverse fotoshoots mogen verzorgen voor gelukkige bruidsparen. Met een echt kasteel als locatie, een Mediterraanse kasteeltuin en diverse plekken binnen en buiten, ben je verzekerd van een succesvolle fotoshoot wanneer je kiest voor een fotoshoot bij Kasteel Dussen. Meer weten over de mogelijkheden van een fotoshoot of wil je direct trouwfoto’s laten schieten? Neem dan contact op!

Vraag een fotoshoot aan

Familie fotoshoot of een fotoshoot met het gezin schiet je bij Kasteel Dussen

Niet alleen voor trouwfoto’s kun je bij ons terecht. Ben jij op zoek naar een unieke fotolocatie voor de jaarlijkse familie fotoshoot? Kom dan snel langs bij Kasteel Dussen in de buurt van Den Bosch. Ons kasteel, de diverse zalen en de prachtige binnentuin, zorgen voor een perfecte fotoshoot locatie voor jou en je familie. De foto’s uit deze fotoshoot zullen je voor altijd bijblijven. Bovendien kun je na een middag foto’s schieten, afsluiten met een lekkere borrel. Zo kan de hele familie genieten van een gezellige dag tijdens de familie fotoshoot.

Vraag een fotoshoot aan

Fotoshoot kasteel dussen
Fotoshoot kasteel dussen
Fotoshoot kasteel dussen
Foto van ontvangsthal met lichtjes

Vraag een fotoshoot moment aan

  • Reserveren op basis van beschikbaarheid. De definitieve datum stemmen we met je af.
    Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ