18 januari 2024

Een bijzondere high tea organiseren voor een groot gezelschap doe je bij Kasteel Dussen

Ben jij op zoek naar een bijzondere high tea ervaring? Bij Kasteel Dussen zijn jij en je gezelschap welkom voor een sfeervolle en unieke high tea. Geniet bij Kasteel Dussen van een high tea met diverse variaties thee en een uitgebreid menu aan hapjes. Van hartige high tea hapjes tot high tea sandwiches en zoetigheden. Hebben we je nog niet kunnen overtuigen? Lees dan verder en laat je inspireren om je volgende high tea te organiseren bij Kasteel Dussen!

High tea in een écht kasteel nabij Den Bosch

Kasteel Dussen, gelegen tussen Breda, Den Bosch en Dordrecht, is eenvoudig bereikbaar via de A27. Wanneer jij en je gezelschap op het terrein rijden worden jullie ontvangen door de prachtige slotgracht van het kasteel dat al dateert uit de 14e eeuw. Wanneer je verder loopt, kijk je je ogen uit. Omringd door de Middeleeuwse torens, de stenen brug en de Toscaanse zuilengalerij, geniet je van een klassiek schouwspel tussen oude en moderne karakteristieken.

Na het belopen van de stenen brug word je vriendelijk ontvangen door onze gastvrouw of gastheer en word je begeleid naar het restaurant met een uitzicht op de binnenplaats. Hier gaat jullie bijzondere high tea van start en genieten jullie van een heerlijke middag net als de adel dat vroeger deed.

High-tea-echt-Kasteel-Dussen

Een smaakvolle reis dankzij ons diverse menu

Bij Kasteel Dussen zijn we altijd op zoek naar de lekkerste lokale smaken. Dit geldt niet alleen voor partijen die we organiseren of borrels, maar ook voor onze high tea’s. Het bestellen en reserveren van een high tea bij Kasteel Dussen draait dan ook om heerlijke smaken, gezelligheid en een uitgebreide menukaart.

Onze chefs zorgen voor een divers assortiment aan thee en hapjes, zodat jullie tijdens je high tea niets tekortkomen. Zo kun je kiezen uit diverse assortimenten met hartige hapjes, sandwiches, borrelhapjes en meer. Natuurlijk houden onze chef’s rekening met eventuele allergieën en dieetwensen. Wil jij reserveren of meer weten? Neem dan contact met ons op!

Een middag aan eindeloze mogelijkheden bij Kasteel Dussen

Het genieten van een van de meest bijzondere high tea’s in Nederland is geweldig, maar bij Kasteel Dussen zijn er nog veel meer middagvullende activiteiten. Zo kun je zelf op onderzoek uitgaan in de prachtige kasteeltuin om de prachtige omgeving in je op te nemen, waarna je kan genieten van een heerlijk high tea.

De kasteeltuin is niet het enige dat je kan bekijken. In samenwerking met Stichting Vrienden Kasteel Dussen kun je ook kiezen voor een rondleiding in het kasteel zelf. Zo neem je een kijkje in de prachtige Middeleeuwse zalen waar hedendaags bruiloften worden gehouden, wordt je meegenomen naar de historische kelder die al bestaat sinds de 14e eeuw en wordt je meegenomen naar het kopstuk van het Kasteel: de Toscaanse zuilengalerij. Na de rondleiding kun je gelijk aanschuiven voor een bijzondere high tea binnen de kasteelmuren.

Middag-eindeloze-mogelijkheden-Kasteel-Dussen

Reserveer eenvoudig een high tea in Dussen

Ben jij op zoek naar een uniek uitje voor jou en jouw privé- of zakelijke gezelschap? Neem dan direct contact op en geniet van een bijzondere high tea bij een van de meest unieke locaties in Brabant! Met een divers menu, heerlijke thee en een prachtig uitzicht ben je gegarandeerd van een middag om nooit te vergeten!

Neem contact op!