Trouwen in een kasteel

Mediterrane bruiloft

Trouwen in Mediterrane sferen. In de open lucht in de kasteeltuin of in onze karakteristieke trouwzaal. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden!

Maak vrijblijvend een offerte op

Trouwen bij Kasteel Dussen

Trouwen in een kasteel: hoe romantisch klinkt dat? Geef elkaar het ja-woord in een prachtige kasteeltuin, vier het leven met vrienden en familie binnen de kasteelmuren en deel de nacht in een prachtige torenkamer. Je trouwt maar één keer en je trouwt zoals jij dat wilt. Ga je voor een Mediterrane bruiloft onder de zomerzon of smelt je bij een echte winterse bruiloft met sneeuwgarantie? Jullie droom kan werkelijkheid worden!

Kasteel Dussen is bij uitstek dé trouwlocatie op een centrale plek in de Rivierenbuurt in Brabant. Van de huwelijksceremonie tot een feestelijk diner en een droomfeest. Binnen onze kasteelmuren ben je aan het juiste adres. En overnachten? Dat kan in onze romantische bruidssuite. Wij vertellen je alles over de diverse mogelijkheden van trouwen bij Kasteel Dussen!

 

Inspiratieavond-01072024-kasteel Dussen

Inspiratie avond op 01 juli 2024

Huwelijks Inspiratie avond op 1 juli 2024
Ontdek de Magie van Trouwen op Kasteel Dussen!

Verken onze betoverende locatie en ontdek hoe onze weddingplanners jullie droomhuwelijk kunnen realiseren. Of het nu een intieme ceremonie in de kasteeltuin, een luxueus banket in de Burgerzaal of een romantische receptie op de galerij betreft, bij ons is alles mogelijk. Ontmoet tevens onze top leveranciers voor fotografie, muziek, bruidstaarten en meer, en laat je inspireren voor jullie eigen bruiloftsstijl tijdens deze bijzondere avond.

Meld je hier direct aan

Jullie Mediterrane bruiloft

Voorbereidingen bruiloft
Trouwen Kasteel Dussen
''Sprookjesachtig trouwen in Mediterrane sferen. Dat is trouwen bij Kasteel Dussen''

Trouwen in een kasteel

Jullie bruiloft is onze zorg. Kies je ervoor om bij Kasteel Dussen te trouwen, dan zorgen wij ervoor dat het aan niets ontbreekt. Want je hebt het al druk genoeg met het regelen van een trouwjurk of trouwpak, het kiezen van de gastenlijst en natuurlijk het vinden van jullie droomlocatie. Dat laatste is een zorg minder, want met Kasteel Dussen heb je de perfecte locatie gevonden. Daarnaast nemen wij je nog meer zorgen uit handen. Van een complete planning tot een advies voor de mooiste bruidstaart. Ons prachtige kasteel ligt op een centrale plek tussen ’s-Hertogenbosch – Breda – Gorinchem en biedt een romantische, Mediterrane sfeer, met een moderne knipoog.

Trouwen bij Kasteel Dussen? Dat kan in onze prachtige trouwzaal. Liever in de open lucht trouwen? Geef elkaar dan het ja-woord in de indrukwekkende Mediterrane Zuilengalerij of laat de ceremonie plaats vinden in de groene en fleurige kasteeltuin.

Alle mogelijkheden doornemen? Jullie zijn van harte welkom bij Kasteel Dussen voor een bezichtiging en kennismakingsgesprek. Neem vrijblijvend contact op en we zetten samen de eerste stap naar jullie droombruiloft!

 

The perfect wedding plannen
Bruiloft diner

Huwelijksdiner: proef de historie

Naast de trouwceremonie is Kasteel Dussen ook de locatie bij uitstek voor een excellent huwelijksdiner. Ook dit kan zowel buiten onder de Mediterrane zuilenpartijen of in de kasteeltuin als binnen in de historische kasteelkelder georganiseerd worden en volledig naar eigen wens worden ingevuld. Wij laten je het graag zien en vooral proeven tijdens een proefdiner. Onze patron-cuisinier Niek van Lieverloo bespreekt graag de culinaire invulling van jullie droombruiloft.

 

Een trouwfeest om nooit te vergeten

Of je jouw huwelijksintrede nu van de kasteeldaken wilt schreeuwen of het juist graag bescheiden houdt in een kleinere besloten kring: een huwelijk is wel een feestje waard toch? Daarom bieden wij bij Kasteel Dussen ook mooie arrangementen voor een trouwfeest om nooit te vergeten. Vier het ja-woord en het leven met iedereen die je lief hebt in de open lucht of binnen de authentieke kasteelmuren. Van kleine vieringen tot grote feesten tot 150 personen. Bij Kasteel Dussen vier je jullie huwelijk in stijl.

 

Huwelijksnacht in een kasteel

Trouwen in een kasteel en de zon zien ondergaan in de prachtige kasteeltuin. Romantischer wordt het niet. Of toch wel! Deze bijzondere dag kun je namelijk ook afsluiten in de bruidssuite van Kasteel Dussen. Deze karakteristieke, maar toch modern ingerichte bruidssuite bevindt zich in de torenkamer. Hoe gaaf en hoe romantisch is dat? En het mooiste van alles is dat je het hele kasteel voor jezelf hebt. Daarnaast adviseren wij jullie graag over de overnachtingsmogelijkheden voor gasten in de buurt van Dussen.

 

Klaas van Leengoed ''Ook voor andere feesten en partijen tot wel 150 personen, zoals een zilveren huwelijk of gouden bruiloft, een jubileum, receptie of babyborrel ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden!''