Trouwen in Kasteel Dussen

Toscaanse bruiloft

Trouwen in Toscaanse sferen. In de open lucht in de kasteeltuin of in onze karakteristieke trouwzaal. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden!

Direct contact opnemen

Trouwen bij kasteel Dussen

Trouwen in een kasteel: hoe romantisch klinkt dat? Geef elkaar het ja-woord in een prachtige kasteeltuin, vier het leven met vrienden en familie binnen de kasteelmuren en deel de nacht in een prachtige torenkamer. Je trouwt maar één keer en je trouwt zoals jij dat wilt. Ga je voor een Toscaanse bruiloft onder de zomerzon of smelt je bij een echte winterse bruiloft met sneeuwgarantie? Jouw droom kan werkelijkheid worden!

Kasteel Dussen is bij uitstek dé trouwlocatie op een centrale plek in de Rivierenbuurt in Brabant. Van de huwelijksceremonie tot een feestelijk diner en een droomfeest. Binnen onze kasteelmuren ben je aan het juiste adres. En overnachten? Dat kan in onze romantische bruidssuite. Wij vertellen je alles over de diverse mogelijkheden van trouwen bij Kasteel Dussen!

Jouw Toscaanse bruiloft

Voorbereiding bruiloft Kasteel Dussen
Trouwceremonie Kasteel Dussen
Taart aansnijden Kasteel Dussen
Bruiloft Kasteel Dussen
''Sprookjesachtig trouwen in Toscaanse sferen. Dat is trouwen bij Kasteel Dussen''

Trouwen in een kasteel

Jouw bruiloft is onze zorg. Kies je ervoor om bij Kasteel Dussen te trouwen, dan zorgen wij ervoor dat het aan niets ontbreekt. Want je hebt het al druk genoeg met het regelen van een trouwjurk of trouwpak, het kiezen van de gastenlijst en natuurlijk het vinden van jullie droomlocatie. Dat laatste is een zorg minder, want met Kasteel Dussen heb je de perfecte locatie gevonden. Daarnaast nemen wij je nog meer zorgen uit handen. Van een complete planning tot een advies voor de mooiste bruidstaart. Ons prachtige kasteel ligt op een centrale plek tussen ’s-Hertogenbosch – Breda – Gorinchem en biedt een romantische, Toscaanse sfeer, met een moderne knipoog.

Trouwen bij Kasteel Dussen? Dat kan in onze prachtige trouwzaal. Liever in de open lucht trouwen? Geef elkaar dan het ja-woord in de indrukwekkende Toscaanse Zuilengalerij of laat de ceremonie plaats vinden in de groene en fleurige kasteeltuin.

Alle mogelijkheden doornemen? Jullie zijn van harte welkom bij Kasteel Dussen voor een bezichtiging en kennismakingsgesprek. Ook brengen wij je graag in contact met de ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Werkendam. Neem vrijblijvend contact op en we zetten samen de eerste stap naar jullie droombruiloft!

The perfect wedding plannen

Huwelijksdiner: proef de historie

Naast de trouwceremonie is Kasteel Dussen ook de locatie bij uitstek voor een excellent huwelijksdiner. Ook dit kan zowel buiten onder de Toscaanse zuilenpartijen of in de kasteeltuin als binnen in de historische kasteelkelder georganiseerd worden en volledig naar eigen wens worden ingevuld. Wij laten je het graag zien en vooral proeven tijdens een proefdiner. Onze patron-cuisinier Niek van Lieverloo bespreekt graag de culinaire invulling van jullie droombruiloft.

Een trouwfeest om nooit te vergeten

Of je jouw huwelijksintrede nu van de kasteeldaken wilt schreeuwen of het juist graag bescheiden houdt in een kleinere besloten kring: een huwelijk is wel een feestje waard toch? Daarom bieden wij bij Kasteel Dussen ook mooie arrangementen voor een trouwfeest om nooit te vergeten. Vier het ja-woord en het leven met iedereen die je lief hebt in de open lucht of binnen de authentieke kasteelmuren. Van kleine vieringen tot grote feesten tot 150 personen. Bij Kasteel Dussen vier je jullie huwelijk in stijl.

Een bruiloft om nooit te vergeten bij Kasteel Dussen

Huwelijksnacht in een kasteel

Trouwen in een kasteel en de zon zien ondergaan in de prachtige kasteeltuin. Romantischer wordt het niet. Of toch wel! Deze bijzondere dag kun je namelijk ook afsluiten in de bruidssuite van Kasteel Dussen. Deze karakteristieke, maar toch modern ingerichte bruidssuite bevindt zich in de torenkamer. Hoe gaaf en hoe romantisch is dat? En het mooiste van alles is dat je het hele kasteel voor jezelf hebt. Daarnaast adviseren wij jullie graag over de overnachtingsmogelijkheden voor gasten in de buurt van Dussen.

Klaas van Leengoed ''Ook voor andere feesten en partijen tot wel 150 personen, zoals een zilveren huwelijk of gouden bruiloft, een jubileum, receptie of babyborrel ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden!''

Jouw droom(bruiloft) uit laten komen?