Bijzondere feestlocatie in Dussen

Kasteel Dussen is dé feestlocatie voor jouw feest, verjaardagsfeest, huwelijk, receptie, borrel, gala of pensioenfeest. Nieuwsgierig waarom? Wij vertellen je er alles over op deze pagina.

Direct contact opnemen

Unieke feestlocatie in een echt kasteel

Kasteel Dussen is dé perfecte plek als je op zoek bent naar een unieke feestlocatie. Een prachtig mooi kasteel waar je de meest sfeervolle feesten en partijen kunt organiseren. Van een romantische – bijna Toscaanse – bruiloft tot aan een receptie, babyborrel, jubileum, feestelijke borrel of een pensioenfeest. Bij Kasteel Dussen vier je pas echt een goed feestje.

 

Direct contact opnemen
"Van een babyborrel, Toscaanse bruiloft, een receptie, pensioenfeest tot aan een studentengala. Binnen onze prachtige kasteelmuren beleef je een unieke dag!"
offerte planner kasteel dussen

Trouwen in een kasteel

Trouwen in een kasteel in Toscaanse sferen: hoe romantisch klinkt dat? Kasteel Dussen is wat ons betreft dé perfecte trouwlocatie in Brabant. Bijzonder is dat je Kasteel Dussen volledig kunt afhuren. Je hebt het kasteel tijdens de bruiloft dus helemaal voor jezelf en je gasten beschikbaar als echt unieke feestlocatie. Verder zijn er eindeloos veel mogelijkheden en opties: van een bruiloft in onze kasteeltuin tot aan een sfeervol diner onder onze Toscaanse Zuilengalerij. Beleef een trouwdag om nooit meer te vergeten met onze diverse ruimtes en bijzondere feestlocatie.

Klik hier voor meer informatie over trouwen bij Kasteel Dussen.

Meer informatie

Vier je huwelijksjubileum bij Kasteel Dussen

Wil je jullie huwelijksjubileum goed aanpakken en samen vieren met vrienden, familie, geliefden en collega’s? Ook daarvoor ben je bij Kasteel Dussen van harte welkom. Een ijzeren bruiloft, robijnen bruiloft, bronzen bruiloft of een gouden bruiloft: welk soort bruiloftsjubileum het ook mag zijn, bij Kasteel Dussen maak je er een prachtig, sprookjesachtig feest van. Het grootste voordeel? Het kasteel is helemaal voor jullie alleen: een exclusievere feestlocatie kan je niet krijgen!

Lees meer informatie over het vieren van jullie huwelijksjubileum in Kasteel Dussen.

Meer informatie
Kasteel-dussen-nieuwe-eigenaren
Foto van ontvangsthal met lichtjes

Pensioenfeest organiseren in stijl

Een pensioenfeest is een reden voor het organiseren van een bijzonder feestje, toch? Het is de afsluiting van een behoorlijk lange en belangrijke periode. Maar er gaat ook een nieuwe fase in het leven van start. Na jaren van werken is het tijd om te gaan genieten. En deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden! Tijdens een fantastisch pensioenfeest kunnen collega’s en alle betrokkenen op een mooie manier afscheid nemen in het kasteel onder het genot van een afscheidsdiner, hapje en een drankje. Kasteel Dussen is dé bijzondere feestlocatie om jouw pensioenfeest te organiseren.

Lees meer informatie over het geven van een pensioenfeest bij Kasteel Dussen.

Meer informatie

Origineel je verjaardag vieren in een kasteel

Je wilt je verjaardag dit jaar eens goed aanpakken. Een groot feest met lieve vrienden, familie, collega’s en andere bekenden is iets waar je van droomt. Je wilt er echter geen standaard verjaardag van maken. Het moet een uniek verjaardagsfeest worden met alles erop en eraan op een bijzondere feestlocatie. Heb je er al eens over nagedacht om je verjaardag te vieren in een kasteel? De mogelijkheden bij Kasteel Dussen zijn eindeloos! Een echt kasteel feest is dan ook een van de meest unieke manieren om jouw verjaardag te vieren. Wij helpen je graag met het organiseren van jouw verjaardag.

Kasteel Dussen zakelijk
vacatures

Studentengala organiseren?

Ben jij dit jaar de aangewezen persoon om een studentengala te organiseren voor jouw dispuut of studentenvereniging? En wil je dit jaar echt eens iets anders en unieks? Bij Kasteel Dussen beschikken we over diverse mogelijkheden om van jouw gala, lustrum, studentenfeest of studentengala een knalfeestje te maken. Wij helpen je om het plaatje compleet te maken: van rode lopers en een heerlijke borrel met hapjes tot aan verlichting en de muziek. Het historische karakter van ons kasteel maakt het helemaal af.

Klik hier voor meer informatie over het organiseren van een studentengala bij Kasteel Dussen.

Meer informatie

Een magische babyshower of gender reveal organiseren

Met een babyshower kun je jouw zwangere vriendin, collega, zus of schoonzus in het zonnetje zetten. Met een gezellig feestje kun je haar een boost geven voor de laatste loodjes. Een babyshower bestaat uit heel veel lekkere hapjes, gezelligheid en vaak leuke cadeaus en spelletjes. Wil je een babyshower organiseren in Kasteel Dussen? Wij helpen je graag! Ook voor een gender reveal ben je aan het juiste adres bij Kasteel Dussen. Verras je vrienden en familie met een uniek feest.

Babyshower-kasteel-dussen

Een kasteel als feestlocatie

Kortom, ben je op zoek naar een unieke en feestelijke locatie? Voor diverse feesten en partijen ben je van harte welkom bij Kasteel Dussen. Wij nemen de mogelijkheden voor zaal- en locatieverhuur graag met je door en organiseren een pracht feest dat je niet snel zult vergeten. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden? Neem direct contact met ons op!