Sfeervolle feestlocatie in Dussen

Kasteel Dussen is dé feestlocatie voor jouw feest, verjaardagsfeest, huwelijk, receptie, babyborrel, borrel, studentengala of pensioenfeest. Nieuwsgierig waarom? Wij vertellen je er alles over op deze pagina.

Direct contact opnemen

Een unieke feestlocatie

Kasteel Dussen is dé perfecte plek als je op zoek bent naar een unieke feestlocatie. Een prachtig mooi kasteel waar je de meest sfeervolle feesten en partijen kunt organiseren. Van een romantische – bijna Toscaanse – bruiloft tot aan een receptie, babyborrel, jubileum, feestelijke borrel of pensioenfeest. Bij Kasteel Dussen vier je pas echt een goed feestje.

 

Direct contact opnemen
Voor feesten en partijen ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres: van een babyborrel, Toscaanse bruiloft, een receptie, pensioenfeest tot aan een studentengala. Binnen onze prachtige kasteelmuren beleef je een unieke dag!
offerte planner kasteel dussen

Trouwen bij Kasteel Dussen

Trouwen in een kasteel in Toscaanse sferen: hoe romantisch klinkt dat? Kasteel Dussen is wat ons betreft dé perfecte trouwlocatie in Brabant. Bijzonder is dat je het kasteel tijdens de bruiloft helemaal voor jezelf en gasten beschikbaar hebt. Verder zijn er eindeloos veel mogelijkheden en opties: van een bruiloft in onze kasteeltuin tot aan een sfeervol diner onder onze Toscaanse Zuilengalerij. Beleef een trouwdag om nooit meer te vergeten.

 

Meer informatie

Jubileum vieren in een kasteel

Wil je jullie huwelijksjubileum goed aanpakken en samen vieren met vrienden, familie, geliefden en collega’s? Ook daarvoor ben je bij Kasteel Dussen van harte welkom. Van een ijzeren bruiloft, robijnen bruiloft, bronzen bruiloft of gouden bruiloft: welke bruiloft het ook mag zijn, bij Kasteel Dussen maak je er een prachtig (bijna sprookjesachtig) feest van. Het grootste voordeel? Het kasteel is helemaal voor jullie alleen: exclusiever kan het niet zijn!

 

Kasteel-dussen-nieuwe-eigenaren

Pensioenfeest organiseren

Een pensioenfeest is een reden voor een mooi feestje, toch? Het is de afsluiting van een behoorlijk lange periode. Maar er gaat ook een nieuwe fase in het leven van start. Na jaren van werken is het tijd om te gaan genieten. En deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden! Tijdens een fantastisch pensioenfeest kunnen collega’s en alle betrokkenen op een mooie manier afscheid nemen in het kasteel onder het genot van een afscheidsdiner, hapje en drankje. Bij Kasteel Dussen zijn er diverse mogelijkheden.

 

Meer informatie

Verjaardag vieren in een kasteel

Je wilt je verjaardag dit jaar eens goed aanpakken. Een groot feest met lieve vrienden, familie, collega’s en andere bekenden is iets waar je van droomt. Je wilt er echter geen standaard verjaardag van maken. Het moet een uniek verjaardagsfeest worden met alles erop en eraan. Heb je er al eens over nagedacht om je verjaardag te vieren in een kasteel? De mogelijkheden bij Kasteel Dussen zijn eindeloos! Wij helpen je graag met het organiseren van jouw verjaardag.

 

Kasteel Dussen zakelijk
Besloten feest Kasteel Dussen

Studentengala

Ben jij dit jaar de aangewezen persoon om een studentengala te organiseren voor jouw dispuut of studentenvereniging? En wil je dit jaar echt eens iets anders en unieks? Bij Kasteel Dussen beschikken we over diverse mogelijkheden om van jouw gala, lustrum, studentenfeest of studentengala een knalfeestje te maken. Wij helpen je om het plaatje compleet te maken: van rode lopers, een heerlijke borrel met hapjes tot aan verlichting en muziek. Het historische karakter van ons kasteel maakt het helemaal af.

 

Babyshower organiseren

Met een babyshower kun je jouw zwangere vriendin, collega, zus of schoonzus in het zonnetje zetten. Met het feestje kun je haar nog even in het zonnetje zetten en haar een hart onder de riem steken voor de laatste loodjes. Een babyshower bestaat uit heel veel lekkere hapjes, gezelligheid en vaak leuke cadeaus en spelletjes. Wil je een babyshower organiseren? Wij helpen je graag!

 

Babyshower-kasteel-dussen

Een kasteel als evenementenlocatie

Kortom, ben je op zoek naar een feestlocatie of een evenementenlocatie? Voor diverse feesten en partijen ben je van harte welkom bij Kasteel Dussen. Wij nemen de mogelijkheden graag met je door en organiseren een pracht feest voor jullie die je niet snel zult vergeten. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Nieuwsgierig geworden?