babyshower, babyborrel, gender reveal party

De beste locatie voor het organiseren van een babyshower vind je in Dussen

Zet aanstaande moeders in het zonnetje of verwelkom de geboorte van jullie kleintje bij Kasteel Dussen!

Direct contact opnemen

Een kindje krijgen is een van de belangrijkste momenten in je leven en een vreugde voor iedereen in je omgeving. Dit mag dan ook gevierd worden. Zo zijn er verschillende feesten te organiseren om de baby en de ouders in het zonnetje te zetten.

Bij Kasteel Dussen heb je bij uitstek de ideale feestlocatie om feesten te organiseren voor de aanstaande ouders en de baby. Zo ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres voor een gender reveal, babyshower of babyborrel. Ongeacht wat voor feest je wilt organiseren, bij Kasteel Dussen zit je altijd goed.

Direct contact opnemen
“Een kindje krijgen is een unieke beleving. Vier dit moment met vrienden en familie tijdens een babyborrel, babyshower of gender reveal bij Kasteel Dussen!”
gender-reveal-party-Kasteel-Dussen

Kasteel Dussen: een unieke locatie voor de gender reveal

Het bekendmaken van het geslacht is natuurlijk een belangrijk moment. Je wilt alle belangrijke mensen in één keer op een leuke en unieke manier vertellen of het een jongen of een meisje wordt en wat is beter dan met een gender reveal party in een écht kasteel? Bij Kasteel Dussen heb je de mogelijkheid om alle mensen die belangrijk voor jullie zijn uit te nodigen.

Bovendien heb je met onze ruime keuze aan zalen genoeg plekken waar je je gender reveal party kan houden. Ons personeel denkt ook graag samen met jullie mee over manieren waarop je het gender wilt presenteren. Dit kan door middel van een taart, cakejes, ballonnen of iets anders. Wil je de mogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op!

Reserveer nu je gender reveal!

Organiseer een babyshower in een écht kasteel!

Wil jij een toekomstige moeder echt verrassen? Organiseer dan haar babyshower in een écht kasteel. Kasteel Dussen is de perfecte locatie om de aanstaande moeder eens in het zonnetje te zetten en met de vriendinnengroep een geweldige babyshower te organiseren. Met een prachtige binnenplaats, omringd door 14e eeuwse Toscaanse zuilen of de prachtige kasteeltuin, heb je een prachtige omgeving om cadeaus uit te pakken en te genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Wanneer jij de babyshower organiseert, wil je natuurlijk dat alles perfect is geregeld. Gelukkig kunnen wij hierbij helpen. Wanneer je hebt besloten om een babyshower te organiseren bij Kasteel Dussen kunnen wij meedenken over de versiering zoals slingers en ballonnen. Ook verzorgen we natuurlijk diverse hapjes en drankjes voor iedereen in de stijl van een babyshower. Zo kunnen jullie lekker genieten van de unieke locatie en de gezelligheid.

Plan je babyshower!
Babyshower-locatie-taartje-Dussen

Nodig je familie in één keer uit en organiseer een babyborrel

Zijn jullie recent gelukkige ouders geworden of zijn jullie nu al aan het nadenken over het geven van een babyborrel/kraamfeest? Denk dan na over Kasteel Dussen als feestlocatie! Een babyborrel of kraamfeest is vaak erg druk met veel genodigden. Gelukkig denken wij graag mee over de mogelijkheden van jullie babyborrel.

Wanneer je besluit je babyborrel te organiseren bij Kasteel Dussen, gaat ons personeel aan de slag om jouw kraamfeest naar wens te maken. Zo denken we graag mee met de versieringen, het tafelarrangement en zorgen wij natuurlijk voor alle benodigde hapjes en drankjes. Zo hebben jullie alle vrijheid om te kletsen met jullie naasten en cadeautjes uit te pakken voor de kleine. Hebben jullie of een van jullie gasten allergieën? Neem dan contact met ons op, zodat we hier rekening mee kunnen houden!

Reserveer nu je babyborrel!

Kasteel Dussen als feestlocatie

Of je nu op zoek bent naar een feestlocatie voor je (toekomstige) baby of voor een ander soort feest, bij Kasteel Dussen ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een unieke feestlocatie. Zo kun je bij ons ook diverse andere feesten organiseren zoals een jubileumpensioenfeest of studentengala.

Bij ieder soort feest staat ons personeel klaar om te ondersteunen bij de aankleding, de muziek, het eten en het drinken. Dus wil jij een gaaf feestje organiseren en ben je op zoek naar een ruime en unieke locatie in Noord-Brabant? Reserveer dan nu een zaal bij Kasteel Dussen!

Plan jouw feest bij Kasteel Dussen!

Kindje op komst? Maak het extra bijzonder! Neem contact op voor de mogelijkheden