Studentengala

Een studentengala of studentenfeest organiseren op een unieke locatie? Kasteel Dussen beschikt over alle faciliteiten om van jouw gala, studentenfeest of scholieren gala een fantastisch feest te maken. Bekijk de diverse opties en mogelijkheden voor een studentengala hier!

Direct contact opnemen

Een studentengala in een kasteel organiseren

Je studententijd is sowieso een periode die je altijd bij zal blijven. Het studentengala of lustrum moet wat ons betreft net zo goed een memorabele avond worden. Natuurlijk met het complete plaatje. Van sfeervolle verlichting, een rode loper en muziek tot heerlijk eten en drinken. Waar kun je dit beter doen dan in de sprookjesachtige setting van een kasteel? Het historische Kasteel Dussen heeft de perfecte sfeervolle uitstraling om als feestlocatie te dienen voor jullie studentengala.

Direct contact opnemen
Een studentengala om nooit te vergeten organiseer je natuurlijk op een unieke locatie. Kasteel Dussen is hier uitermate geschikt voor!
Kasteel Dussen zakelijk

Een sfeervol gala voor studenten

Het studentenfeest of studentengala staat bij iedere school, studentenvereniging of dispuut wel jaarlijks op de planning. Toch is een gala verre van een doorsnee feestje. Je ziet er lange elegante jurken en mooie stijlvolle pakken. Bij zo’n gala hoort een unieke en sfeervolle locatie. Het team van Kasteel Dussen helpt jullie graag bij het organiseren van het perfecte gala of lustrum. Van een compleet verzorgd programma tot een knallend studentenfeest. En dat alles in een 13e eeuws kasteel in Toscaanse stijl!

Verschillende studentengala mogelijkheden

Bij een studentengala hoort natuurlijk een perfecte organisatie. Dit valt of staat met een goed verzorgd arrangement. Indien gewenst kunnen wij een speciaal studentengala arrangement voor jullie samen stellen. Zo kun je kiezen voor een studentenfeest inclusief onbeperkt te nuttigen consumpties. Dit kun je eventueel uitbreiden met luxe amuse hapjes, een ouderwets lekkere bittergarnituur of misschien zelfs wel een ‘late night snack’. 

Wil je extra groot uitpakken? Dan kun je de studenten sfeervol laten ontvangen om vervolgens heerlijk te dineren aan lange tafels in een van de vele zalen in het kasteel. Bij goed weer kan er zelfs gedineerd worden in de prachtige kasteeltuin. Vervolgens feesten jullie verder onder het genot van goede muziek en een sfeervolle ambiance. 

We houden graag rekening met jullie specifieke wensen. Vraag naar de vele mogelijkheden!

dussen diner
dussen bar

Wij helpen je bij het organiseren van jullie studentenfeest

Ook wanneer je hulp nodig hebt bij de organisatie, decoratie of bij het regelen van een goede fotograaf of de juiste muziek ben je bij ons team aan het juiste adres. Wij gaan met jullie wensen aan de slag en zorgen ervoor dat jullie studentengala een daverend succes wordt. Meer weten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen we vrijblijvend een offerte voor jullie opstellen.

Zien we jullie binnenkort in ons sfeervolle kasteel?

Een studentengala organiseren in een kasteel?