Vergaderen bij Kasteel Dussen

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst? Bij Kasteel Dussen hebben we diverse ruimtes beschikbaar voor vergaderingen vanaf 2 tot wel 150 personen. Ontdek alle mogelijkheden voor een originele vergadering bij Kasteel Dussen!

Meer informatie

Wil je graag vergaderen op een unieke locatie in (de omgeving van) Dussen? Bij Kasteel Dussen beschikken we over diverse vergaderzalen of vergaderruimtes waar je gebruik van kunt maken. Met het 13e eeuwse kasteel en haar rijke geschiedenis maak je zonder twijfel indruk op je zakelijke relaties. Of je nu wilt vergaderen met een klein gezelschap, of een meeting organiseert van een groter formaat. Bij Kasteel Dussen denken we graag met je mee over alle mogelijkheden!

Kasteel Dussen ligt tussen ’s-Hertogenbosch, Breda en Gorinchem in en is dus goed bereikbaar vanuit diverse richtingen!
feestzaal kasteel dussen

Vergaderruimte huren op een unieke locatie

Voor een vergaderruimte in de omgeving van Dussen ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres. We hebben verschillende zalen ter beschikking die bij uitstek perfect zijn voor het organiseren van een unieke vergadering. Zo hebben we de Burgemeesterskamer die kan worden gebruikt voor kleinere zakenlunches of -diners. Maar ook de Burgerzaal, te vinden op de eerste etage, biedt een bijzondere setting voor vergaderingen met maximaal 80 personen. 

Zoek je een knusse ruimte voor een kleine vergadering? Op de eerste etage vind je de B&W kamer, welke plaats biedt voor circa 12 personen. Deze ruimte wordt vaak gebruikt voor vergaderingen en brainstormsessies.

Boek een goed verzorgd vergaderarrangement

Tijdens een vergadering wil je de volledige focus hebben. Het is fijn als je geen omkijken hebt naar bijzaken. Kom je vergaderen bij Kasteel Dussen, dan krijg je bij ontvangst koffie, thee en een ambachtelijke koek. Maar ook onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdranken en roomboterkoekjes tijdens de vergadering zit bij een vergaderarrangement inbegrepen.

Organiseer je een vergadering of zakelijke bijeenkomst waarbij lunch gewenst is? Ook daar denken we bij Kasteel Dussen graag in mee! Wij verzorgen een uitgebreide lunch voor een heerlijke pauze tussen het vergaderen door.

Boek een vergaderarrangement
Vergaderen
barista maakt koffie

Moderne faciliteiten tijdens het vergaderen

Ondanks het historische karakter van ons kasteel, zijn we van alle moderne gemakken voorzien. Bij een vergaderarrangement zijn deze moderne faciliteiten ook inbegrepen. Denk daarbij aan een blocnote en pen, een flipover, gratis WiFi in het gehele kasteel en voldoende parkeerplekken op onze gratis parkeerplaats.

Het is ook mogelijk om extra apparatuur te huren, zoals beamers, projectschermen, laptops, LCD schermen, microfoons en podiumdelen. Bij Kasteel Dussen wordt jouw zakelijke bijeenkomst een gegarandeerd succes!

Vergadering of zakelijke bijeenkomst organiseren bij Kasteel Dussen

Kasteel Dussen is de perfecte plek voor een vergadering op een unieke locatie. Het historische kasteel en de prachtige omgeving bieden de nodige inspiratie en creativiteit. Wil je een vergaderruimte huren bij Kasteel Dussen? Of ben je benieuwd naar de verschillende andere zakelijke mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Kasteel Dussen. Ons team staat voor je klaar om de verschillende opties door te spreken.

Neem contact op