Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie Kasteel Dussen

Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie

Wat is er leuker dan gezellig met collega’s het jaar vol gezelligheid af te sluiten? Of juist om met een frisse start aan het gloednieuwe jaar te beginnen? December staat in het teken van de kerst- en nieuwjaarsborrels op het werk! Bij Kasteel Dussen ben je verzekerd van een unieke locatie, volledig in kerstsferen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je leest alles op deze pagina.

Direct contact opnemen

De jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren

Ben jij dit jaar aan de beurt om de nieuwjaarsreceptie te organiseren of ben je de aangewezen persoon om de legendarische kerstborrel op het werk te verzorgen? Hier komt stiekem toch meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Bij Kasteel Dussen heb je de mogelijkheid om de organisatie volledig uit handen te geven. Een unieke feestlocatie, volledig verzorgd diner en nog veel meer. Een écht originele borrel tijdens de feestdagen beleef je in het historische Kasteel Dussen!

 

Direct contact opnemen
Het sprookjesachtige Kasteel Dussen is de perfecte locatie voor een feestelijke kerstborrel of nieuwjaarsreceptie.
dussen diner

Eindeloze mogelijkheden voor jullie bedrijfsfeest tijdens de feestdagen

Natuurlijk denk je in december aan een gezellige kerstborrel en in januari aan een verzorgde nieuwjaarsreceptie. Maar wist je dat we bij Kasteel Dussen veel meer kunnen dan dat? Denk bijvoorbeeld aan een intieme en sfeervolle lunch, een compleet verzorgde high tea of een 4- of 5-gangen diner. Natuurlijk volledig in decembersfeer! Kasteel Dussen ligt in de driehoek ’s-Hertogenbosch – Breda – Gorinchem en is vanuit diverse richtingen dus goed bereikbaar. Het kasteel biedt ruimte aan 50 tot ongeveer 150 gasten.

Kies je voor een sfeervolle nieuwjaarsborrel in de namiddag of maak je er een feestavond van met een band of dj tijdens de befaamde kerstborrel? Het is allemaal mogelijk! Er zijn diverse zalen beschikbaar, ieder met een eigen karakter en inrichting. Wij gaan graag voor jullie aan de slag!

 

Lekker borrelen of een compleet diner

Denk je aan de feestdagen, dan denk je aan lekker eten en drinken. Tijdens de kerstborrel of nieuwjaarsreceptie mogen deze twee dan ook zeker niet ontbreken. Ook hier kan Kasteel Dussen jullie volledig in ontzorgen. Heerlijke amuses met bijpassende bubbels of wijnen bijvoorbeeld. Zijn jullie meer gecharmeerd van een volledig verzorgd diner? Ook die mogelijkheid is er! Ons team zorgt voor creatieve en overheerlijke gerechten. Onder leiding van patron-cuisinier Niek van Lieverloo. Geef ook vooral jullie wensen door!

 

Dineren
Koeken

Unieke nieuwjaarsreceptie of kerstborrel organiseren?

Een bedrijfsfeest tijdens de feestdagen organiseren bij Kasteel Dussen maakt indruk op jouw collega’s! Ons gastvrije personeel staat de hele middag of avond voor jullie klaar. Samen kunnen jullie proosten op de aankomende kerstdagen of op het nieuwe jaar! Wij zorgen dat jullie een onvergetelijke tijd tegemoet gaan. Van luxe hapjes tot aan de lekkerste drankjes.

 

De feestdagen vier je bij Kasteel Dussen

Het team van Kasteel Dussen helpt je graag bij de organisatie. We gaan met jullie wensen aan de slag en zorgen ervoor dat jullie kerstborrel of nieuwjaarsreceptie een groot succes wordt. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor het organiseren van een spetterende kerstborrel of een volledig verzorgde nieuwjaarsreceptie bij Kasteel Dussen? Neem dan contact met ons op!

Op naar de mooiste dagen van het jaar!

 

 

Jullie kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren bij Kasteel Dussen?