Zakelijke mogelijkheden

Zakelijke mogelijkheden

Iets te vieren op zakelijk gebied of vergaderen op een unieke locatie? De mogelijkheden bij Kasteel Dussen zijn eindeloos!

Zakelijke mogelijkheden bij Kasteel Dussen

Het karakteristieke Kasteel Dussen biedt verschillende mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap heeft het Kasteel voor ieder zakelijk evenement een geschikte zaal of ruimte. Of je nu in stijl wilt vergaderen, of een unieke locatie zoekt voor een zakenbrunch. Bekijk hier alle zakelijke mogelijkheden bij Kasteel Dussen.

‘’Kasteel Dussen ligt op een rustige en centrale locatie in het rivierenland van Noord-Brabant. De authentieke uitstraling en vele mogelijkheden maken Kasteel Dussen de perfecte locatie voor een zakelijke bijeenkomst van klein tot groot formaat.’’

Vergaderen in een Kasteel

Voor kleinere bijeenkomsten, zoals een vergadering met zakenrelaties of een goed georganiseerde teammeeting ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres. Onze Burgemeesterskamer en B&W-kamer zijn perfect geschikt voor een vergadering van kleine tot grotere groepen. In de vergaderzalen van Kasteel Dussen ervaar je de historie van het kasteel en kun je tegelijkertijd in alle rust vergaderen. Meer weten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie aanvragen
Zakelijk dineren
Dineren galerij

Een personeelsfeest om nooit te vergeten

Heb je iets te vieren als organisatie en wil je dit doen met al het personeel en/of zakelijke relaties? Bij Kasteel Dussen worden de leukste bedrijfsfeesten georganiseerd! Waarom? Kasteel Dussen is een echt authentiek kasteel waar je ondanks de oudheid op een moderne manier kunt feesten. Het kasteel biedt mogelijkheden om zowel binnen als buiten een uitgebreid personeelsfeest te organiseren. Uiteraard nemen wij alles uit handen, zodat het een personeelsfeest wordt om nooit te vergeten! 

Een netwerborrel die indruk maakt

Bij netwerkborrels doet iedereen hard zijn of haar best om een goede indruk achter te laten. Dat doen wij ook! Met onze prachtige locatie en voorzieningen is Kasteel Dussen de uitgelezen plek om een netwerkborrel te organiseren. Want zeg nou zelf: goed netwerken in een echt kasteel is toch win-win? Jouw netwerkborrel zal in ieder geval een perfecte indruk achterlaten bij de gasten en Kasteel Dussen biedt voldoende voorzieningen, ongeacht de grootte van de netwerkborrel.

Meer informatie
Kasteel Dussen zakelijk
Dineren

Sprookjesachtig het jaar afsluiten

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor de jaarlijkse kerst- of nieuwjaarsviering. Of je dit nu wilt organiseren in de vorm van een gezellige borrel met alle relaties of een besloten lunch met het team. Binnen de Kasteelmuren van Kasteel Dussen sluit je het jaar altijd sprookjesachtig af of begin je het jaar juist extra krachtig. Samen met collega’s en zakenrelaties geniet je van al het moois, en lekkers natuurlijk, dat Kasteel Dussen te bieden heeft!

Nieuw: speel het Kasteel Dussen spel

Zelf een zakelijke bijeenkomst bij Kasteel Dussen organiseren?

Een zakelijke bijeenkomst of evenement bij Kasteel Dussen is altijd een goed idee. Kasteel Dussen biedt ruimte voor verschillende bijeenkomsten, er zijn altijd voldoende parkeerplaatsen en je kunt jouw evenement of bijeenkomst helemaal personaliseren. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!