Zakelijke mogelijkheden

Zakelijke bijeenkomst in een kasteel

Heb je iets te vieren op zakelijk gebied of wil je graag vergaderen op een unieke locatie? Neem dan eens een kijkje bij Kasteel Dussen, gelegen op een rustige en centrale locatie in het rivierenland van Noord-Brabant. Kasteel Dussen biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten!

Zakelijke mogelijkheden bij Kasteel Dussen

Het karakteristieke Kasteel Dussen biedt verschillende mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap hebben wij voor ieder zakelijk evenement een geschikte zaal of ruimte. Of je nu in stijl wilt vergaderen, of een unieke locatie zoekt voor een zakelijke brunch, bij Kasteel Dussen zul je jouw gezelschap altijd verrassen! Bekijk hier alle zakelijke mogelijkheden bij Kasteel Dussen.

"De authentieke uitstraling en vele mogelijkheden maken Kasteel Dussen de perfecte locatie voor een zakelijke bijeenkomst van klein tot groot formaat.’’

Vergaderruimte in een kasteel

Voor kleinere bijeenkomsten, zoals een vergadering met zakenrelaties of een goed georganiseerde teammeeting, ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres. Onze Burgemeesterskamer en B&W-kamer zijn perfect geschikt voor een vergadering in kleine en grotere groepen. In de vergaderzalen van Kasteel Dussen ervaar je de historie van het kasteel en kun je tegelijkertijd in alle rust vergaderen. Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie
Zakelijk dineren
feestlocatie

Bedrijfsfeest organiseren om nooit te vergeten

Heb je iets te vieren als organisatie en wil je dit doen met al het personeel en/of zakelijke relaties? Bij Kasteel Dussen worden de leukste bedrijfsfeesten georganiseerd! Waarom? Kasteel Dussen is een echt authentiek kasteel waar je ondanks de oudheid van het kasteel, op een moderne manier kunt feesten. Het kasteel biedt mogelijkheden om zowel binnen als buiten een uitgebreid personeelsfeest te organiseren. Uiteraard nemen wij alles uit handen, zodat het een personeelsfeest wordt om nooit te vergeten! Neem voor meer informatie over onze locatieverhuur contact met ons op!

Neem contact op

Netwerkborrel in de buurt van de Efteling

Bij netwerkborrels doet iedereen hard z’n best om een goede indruk achter te laten. Dat doen wij ook! Met onze prachtige locatie en voorzieningen is Kasteel Dussen de uitgelezen plek om een netwerkborrel te organiseren. Want zeg nou zelf: netwerken in een echt kasteel is toch fantastisch? Jouw netwerkborrel zal in ieder geval een perfecte indruk achterlaten bij de gasten. Kasteel Dussen biedt voldoende voorzieningen voor netwerkborrels tot 150 personen. En het beste van alles: Kasteel Dussen ligt in de buurt van de Efteling. Begin de dag met een bezoek aan de Efteling en sluit af met een gezellige borrel!

Meer informatie
vacatures
Dineren

Organiseer een sprookjesachtige kerstborrel of nieuwjaarsreceptie

Natuurlijk is Kasteel Dussen dé locatie voor de jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Of je dit nu wilt organiseren in de vorm van een gezellige borrel met alle relaties of een besloten lunch met het team. Binnen de kasteelmuren van Kasteel Dussen sluit je het jaar altijd sprookjesachtig af of begin je het jaar juist in unieke sferen. Samen met collega’s en zakenrelaties geniet je van al het moois, en lekkers natuurlijk, dat Kasteel Dussen te bieden heeft! Organiseer je kerstborrel of nieuwjaarsreceptie op een van de meest unieke kerstborrel locaties in de buurt van Eindhoven en verbaas je gasten.

Meer informatie

Nieuw: speel het Kasteel Dussen spel met collega's

Wist je dat je in Kasteel Dussen ook een superspannend teambuilding spel kan spelen? Het Kasteel Dussen-spel is super leuk om met collega’s, bijvoorbeeld tijdens een teamuitje, te doen. Tijdens dit teambuilding spel ga je de uitdaging aan om het vertrouwen van Rolina te winnen. Rolina is de eigenaresse van het kasteel. Durf jij het aan? Neem voor meer informatie over het Kasteel Dussen-spel contact met ons op!

Neem contact op

Een zakelijke bijeenkomst bij Kasteel Dussen organiseren?

Een zakelijke bijeenkomst of een evenement bij Kasteel Dussen is altijd een goed idee. Kasteel Dussen biedt locatie- en zaalverhuur voor verschillende bijeenkomsten, er zijn altijd voldoende parkeerplaatsen en je kunt jouw evenement of bijeenkomst helemaal personaliseren. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!