Zakelijk dineren

Borrelen op een unieke locatie?

Kasteel Dussen beschikt over alle faciliteiten om onbezorgd te kunnen borrelen. Of het nu gaat om zakelijk borrelen, zoals tijdens een netwerkborrel of bedrijfsborrel of een borrel met vrienden om iets te vieren. Je kunt jouw eigen borrel bij Kasteel Dussen al organiseren vanaf 50 personen. Bekijk hier alle mogelijkheden!

Een borrel of netwerkborrel organiseren bij Kasteel Dussen

Het organiseren van een borrel, netwerkborrel of een bedrijfsborrel kan een behoorlijke klus zijn. Zo wil je dat een borrel enerzijds gezellig en informeel is als je een borrel voor bijvoorbeeld vrienden organiseert. Anderzijds wil je bij een netwerkborrel vooral goede contacten opdoen en je zakelijke netwerk uitbreiden. Mensen bezoeken een netwerkborrel vooral om te netwerken en er een zakelijk voordeel uit te halen. Belangrijk dus om goed georganiseerd te werk te gaan. Bij Kasteel Dussen helpen we je graag met het organiseren van een borrel voor vrienden of familie of helpen je bij het organiseren van een geslaagde netwerkborrel.

Plan je borrel!
Tip: Wil je wat hebben aan een zakelijke netwerkborrel? Ga dan niet in de ‘zendstand’ staan, maar luister naar je gesprekspartner en vraag door. Zo kun je waardevolle relaties opbouwen.
borrelen-kasteel-borrelhapjes-Dussen

Borrelen in een kasteel

Borrelen in een kasteel met een grote groep vrienden of familieleden om een verjaardag, jubileum of pensioenfeest te vieren is eens wat anders dan anders. Onder het genot van smaakvolle borrelhapjes en drankjes proef je namelijk letterlijk de historie van Kasteel Dussen. Als je goed om je heen kijkt zie je daarbij de verschillende historische elementen van het kasteel langzaam tevoorschijn komen, dat overigens erg leuke gespreksonderwerpen biedt. Het kasteel geeft zo een extra dimensie aan de (netwerk)borrel! Liever een borrel organiseren in de kasteeltuin van Kasteel Dussen? Ook dat is een optie!

Organiseer je borrel vandaag

Zakelijke netwerkborrel of bedrijfsborrel

Kasteel Dussen is tevens een geschikte locatie voor een zakelijke netwerkborrel of bedrijfsborrel. Het kasteel is namelijk exclusief af te huren voor groepen vanaf 50 personen tot zo’n 150 personen. De ambiance en het historische karakter zorgen ervoor dat het een netwerkborrel is om niet snel meer te vergeten. Het kasteel beschikt over diverse prachtige plekken die zich lenen voor de borrel, van intieme kasteelzalen tot aan een mooie groene kasteeltuin.

Reserveer Kasteel Dussen voor je netwerkborrel!

Borrelarrangement: borrelhapjes en dranken

Wij stellen graag samen met jou een compleet borrelarrangement samen. Want bij een borrel horen natuurlijk lekkere borrelhapjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sfeervol ontvangst met een kasteelbubbel en amuses? Gevolgd door diverse kleine smaakvolle (warme) borrelhapjes of borrelgarnituur met natuurlijk een breed arrangement aan diverse dranken. Overigens is het ook mogelijk om een aansluitend (walking) diner te organiseren. Wij bespreken graag de opties met je door!

De feestzalen van Kasteel Dussen

Wil je aansluitend aan de borrel een feest organiseren voor vrienden, familie, collega’s, of zakelijke relaties? Bij Kasteel Dussen zijn er diverse zalen waar je een onvergetelijke feest kunt organiseren. Wij laten je graag de diverse zalen tijdens een bezichtiging zien, zodat je hier een goed beeld krijgt. Ook kunnen wij zaken zoals muziek en geluid voor jullie regelen. Direct een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op!

Plan je bezichtiging

Netwerkborrel organiseren in Brabant

Kortom, ben je van plan om een netwerkborrel of een borrel in Brabant te organiseren en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of ben je benieuwd naar de zakelijke opties en mogelijkheden om bijvoorbeeld een feest zoals een jubileum, huwelijk of pensioenfeest te organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag over de diverse opties.

Bekijk onze feestelijke mogelijkheden!

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!