Creatieve workshops en teambuilding activiteiten bij Kasteel Dussen

Een interessante workshop volgen of een teambuilding activiteit doen met collega’s kan het teamgevoel versterken en is bovendien hartstikke gezellig! Bij Kasteel Dussen in Noord-Brabant kun je verschillende workshops en activiteiten doen. De workshops zijn mogelijk vanaf 15 personen.

feestlocatie

Arrangementen op maat voor zakelijke bijeenkomsten

Wanneer je een zakelijke meeting wil plannen met collega’s of zakenrelaties, is Kasteel Dussen de ideale locatie. Ook zijn er veel mogelijkheden voor een zakelijke meeting: van een intieme setting voor een klein gezelschap, tot aan een grote zakelijke bijeenkomst. Voor elk gezelschap vanaf 15 personen kunnen wij een arrangement op maat maken. Bekijk op deze pagina onze workshops en teambuilding activiteiten en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Workshops en teambuilding activiteiten bij Kasteel Dussen

Een teambuilding dag, bedrijfs- of teamuitje met collega’s is super gezellig! Kasteel Dussen biedt diverse mogelijkheden als het gaat om het organiseren van een workshop of teambuilding activiteit. Wat dacht je van schermen in de kasteeltuin of samen een barista workshop volgen? Zo’n originele teambuilding activiteit kunnen jullie perfect afsluiten met een gezellige borrel of spetterend bedrijfsfeest. Wij helpen je graag bij het organiseren van de perfecte teamdag!

Kasteel-dussen
Een interessante workshop volgen of een teambuilding activiteit doen met collega’s kan het teamgevoel versterken en is bovendien hartstikke gezellig!

Teamuitje organiseren in een kasteel

Bij Kasteel Dussen organiseer je de leukste teambuilding activiteiten. Wist je dat je bij Kasteel Dussen, naast creatieve workshops, ook een super spannend teambuilding spel kunt spelen? Stap samen met je collega’s terug in de tijd en probeer door middel van puzzels en spellen het vertrouwen van Rolina terug te winnen; de laatste bewoner van Kasteel Dussen. Dit is een ideale, langdurige activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding dag. 

Het Kasteel Dussen spel is het perfecte spel om samen te spelen met je collega’s. Er zijn drie verschillende arrangementen beschikbaar. Elk arrangement bevat een welkomstdrankje met heerlijke gebakjes en een lekkere borrelplank. De twee grotere arrangementen bevatten ook een afsluitend diner. Speel het Kasteel Dussen-spel al vanaf 16 spelers! 

Meer informatie? Neem contact op

Workshop schapendrijven

Volg een workshop schapendrijven bij Kasteel Dussen! Schapendrijven is een unieke, grappige en originele teambuilding activiteit waarbij je met een gezelschap heerlijk buiten in de natuur kunt genieten. De perfecte teambuilding activiteit waarmee jij en je collega’s beter leren samenwerken en gelijk actief bezig zijn in de buitenlucht.

schaap in weiland
workshop hondenspiegelen kasteel dussen

Workshop hondenspiegelen

Een andere mogelijkheid is om een workshop hondenspiegelen te volgen. De workshop hondenspiegelen is een originele leiderschapstraining. Hondenspiegelen is een bijzondere activiteit waarbij je de kans krijgt om inzicht te krijgen in jouw eigen gedrag. Deze workshop leert je om beter naar jezelf en je collega’s te kijken op een leuke en speelse manier. Perfect als teambuilding activiteit!

Workshop drone vliegen of Virtual Reality workshop

Een teambuilding uitje drone vliegen is helemaal van deze tijd. Drones zijn namelijk niet meer weg te denken uit de technische wereld. Tijdens deze workshop kun je het vliegen zelf ervaren.

Tijdens een virtual reality workshop zul je je wanen in een andere wereld. Dankzij het beeldvullende gezichtsveld en de bewegingssensoren voelt het aan alsof je je echt in de digitale omgeving bevindt. Zo kan je rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele wereld bevindt. Loop over een plank op 100 meter hoogte, ontdek de oceaan op een gezonken schip, vecht tegen aliens en zombies of ga tekenen in 3D. De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens dit teamuitje!

drone workshop volgen
schermen bij kasteel dussen

Schermworkshop

Zo’n nobele sport als schermen leer je natuurlijk beoefenen op een prachtig kasteel zoals Kasteel Dussen. Waan je een ridder in roemrijke, vergane tijden, waar je eer werd verdedigd met een kruising van de degens. Dit team uitje is voor alle collega’s die van een beetje competitie houden. Perfect voor de fanatiekelingen en een ideale teambuilding activiteit!

Barista workshop

Wil je jouw collega’s leren hoe zij het perfecte kopje koffie kunnen zetten? (Altijd handig!) Dan is dit de workshop voor jouw teamuitje! In de barista workshop leer je van een gediplomeerd barista hoe je professioneel koffie zet.

Tijdens deze leuke workshop lopen we op een speelse manier door de basiskennis en leert de barista jullie zelfs een aantal koffievariaties te bereiden. Dit team uitje is leerzaam en bied je de uitgelezen kans om op een ontspannen manier samen te werken met collega’s. Kortom, versterk de band tussen jou en collega’s met sterke koffie!

barista maakt koffie
workshop ijssculpturen maken

IJsculpturen workshop

Even zin in iets totaal anders, om de zinnen te verzetten en alle neuzen dezelfde richting op te krijgen? Kies dan voor een ijssculpturen workshop als teambuilding activiteit! Tijdens dit team uitje gaan jullie met een beitel en een priem aan de slag en laat jullie creativiteit de vrije loop.

Bedrijfsuitje organiseren? Dat kan bij Kasteel Dussen!

Ben je benieuwd naar de zakelijke opties bij Kasteel Dussen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0) 416764646 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen in onze kasteelmuren!

Neem contact op!