1 februari 2023

Vier je huwelijksjubileum bij Kasteel Dussen

Koppel vormt hartje met handen

Een unieke locatie om jullie huwelijksjubileum te vieren

Wat is mooier dan de liefde vieren met een groot feest op een prachtig kasteel? Bij Kasteel Dussen is er plek voor groepen van 50 tot 150 mensen. Ook is het kasteel exclusief af te huren. Hoe leuk is het om jullie huwelijksjubileum te vieren in een prachtig 13e eeuws kasteel, helemaal voor jullie alleen? Naar wat voor sfeer of omgeving jullie ook op zoek zijn, Kasteel Dussen heeft het in huis, uh… kasteel!

Wat denk je bijvoorbeeld van een huwelijksjubileum feest in onze prachtige kasteeltuin? Dit is een heerlijke locatie als het lekker weer is. Ook onze Toscaanse zuilengalerij is erg geschikt als je graag een feest viert in mediterrane sferen. Bij minder weer kun je terecht in een van onze mooie zalen. De burgemeesterskamer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een kleine groep. Wil je een feest geven voor een groter gezelschap? Kies dan voor onze burgerzaal, waar plek is voor 80 gasten. Of ga voor de karakteristieke kasteelkelder. Deze bestaat uit twee ruimtes: de grote zaal en de kelderbar. Perfect voor een spetterend feest!

Foto van ontvangsthal met lichtjes
Bord met een luxe gerecht voor zittend persoon

Organiseer een spetterend feest in Noord-Brabant

Een katoenen huwelijk, houten huwelijk, tinnen huwelijk of gouden huwelijk… hoelang jullie ook getrouwd zijn, elk huwelijksjubileum verdient een feestje! Bij Kasteel Dussen kun je jullie huwelijksjubileum op diverse manieren vieren. Met heerlijke hapjes en drankjes die wij graag voor je verzorgen. Of wat dacht je van een compleet diner? Afsluitend kun je dan een spetterend feest geven in de kelderzaal. Wil je liever alleen een feest geven zonder diner? Ook dat kan! Het feest maak je natuurlijk compleet met een heerlijke borrel vooraf of ‘late night snacks’ tijdens het feest. Jullie gasten hoeven in ieder geval geen honger te hebben tijdens het feest!

Wil je jouw huwelijksfeest compleet maken met mooie decoratie? Een feest geven op een kasteel is natuurlijk al fantastisch, maar mooie decoratie zorgt daarbij voor de finishing touch! Wij denken graag met jullie mee over de decoratie om onze mooie zalen en buitenplaatsen extra persoonlijk te maken voor jullie huwelijksjubileum!

Organiseer een huwelijksjubileum om nooit meer te vergeten!

Of je nu wil trouwen op een kasteel, een zakelijk feest wil geven, een pensioensfeest wil geven of een studentengala wil organiseren. Je kunt terecht bij Kasteel Dussen! Ook voor het vieren van een prachtig huwelijksjubileum staan we voor je klaar. Wij denken graag met je mee over alle mogelijkheden en nemen de zorg over de organisatie uit handen. Met zo’n prachtige locatie als Kasteel Dussen, heerlijk eten,lekkere drankjes en jullie liefde voor elkaar, wordt het een feest om nooit te vergeten!

Neem direct contact met ons op