Pensioenfeest

Eerlijk is eerlijk, Kasteel Dussen is de plek bij uitstek voor een sfeervol pensioenfeest. Een mooie gelegenheid om te vieren dat jij of jouw collega met pensioen gaat. Maar hoe pak je dat aan?

Direct contact opnemen

Pensioenfeest organiseren

Na jarenlang van hard werken is het eindelijk zover, jij of jouw collega mag eindelijk met pensioen! Wist je dat er steeds vaker pensioenfeesten worden georganiseerd? Want zeg nu zelf, het afsluiten van deze fase in het leven en de start van een nieuwe fase is reden genoeg voor een feestje toch? Het is niet niks om met pensioen te gaan.

Bij het historische Kasteel Dussen zijn de mogelijkheden eindeloos om er een goed feest van te maken. Met alle betrokkenen kan er op een leuke manier afscheid genomen worden in het kasteel onder het genot van een afscheidsdiner, hapje of drankje. Wij helpen je bij het organiseren van een geslaagd pensioen feest!

Direct contact opnemen
Wist je dat werkgevers verplicht zijn om wat geld te reserveren voor een afscheidsfeestje van een collega die met pensioen gaat? Handig om te weten!

Geschikte locatie voor een pensioenfeest

Kasteel Dussen is bij uitstek een geschikte locatie om een pensioenfeest te organiseren. Het is namelijk mogelijk om vanaf 50 personen het kasteel exclusief af te huren voor het hele gezelschap. Zo is het mogelijk om vrienden, familie, collega’s en leveranciers van de gepensioneerde uit te nodigen. Er zijn diverse zalen en plekken waar het feest kan plaatsvinden. Of wat dacht je van een feest in onze kasteeltuin? Er zijn diverse opties waaruit je kunt kiezen. Tevens denken wij graag mee met de aankleding en de decoraties: zo maken we het feest pas echt persoonlijk!

Borrelen of genieten van een afscheidsdiner

Natuurlijk wil je tijdens een pensioenfeest genieten van een hapje en drankje tijdens een borrel. Of wellicht gaat jouw voorkeur wel uit naar een uitgebreid afscheidsdiner aan mooie lange tafels in het kasteel? Bij Kasteel Dussen zorgen wij voor de volledige catering: van amuses tot aan smaakvolle kleine hapjes, wij denken graag met je mee. Geef ons ook vooral jullie wensen door!

vacatures
Kasteel Dussen zakelijk

Afscheidsfeest voor een pensionado

Wil je het liever wat grootser aanpakken en bijvoorbeeld een afscheidsfeest voor de pensionado organiseren? Ook die optie behoort tot de mogelijkheden! Bij Kasteel Dussen zijn er diverse zalen waar het feestje kan plaatsvinden. Daarbij kun je bijvoorbeeld zelf zorgen voor een mooi avondvullend programma met bijvoorbeeld leuke sketches en anekdotes. Je kunt het kasteel voor jullie zelf afhuren voor genoeg privacy.

Organiseren van een pensioenfeest bij Kasteel Dussen

Kortom, wil je een pensioenfeest organiseren voor jezelf of voor een collega? Bij Kasteel Dussen zijn er diverse opties mogelijk. Het prachtige historische karakter en de sfeervolle uitstraling maken van Kasteel Dussen dé perfecte feestlocatie. Overigens ben je bij ons ook aan het juiste adres als je een bruiloft, borrel of zakelijk event wilt organiseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en het aanvragen van een vrijblijvende offerte!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het organiseren van een pensioenfeest?