17 maart 2024

Op zoek naar een unieke feestlocatie voor een gezellig feest? Kom naar Kasteel Dussen!

unieke-feestlocatie-zomers-feest-Kasteel-Dussen-blog

Wil jij een goed feestje organiseren en ben je op zoek naar een unieke feestlocatie? Dan ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres! Met diverse zalen, een team van koks, gastvrouwen en gastheren en een van de mooiste locaties van Brabant, weet je zeker dat je een geslaagd feestje kan organiseren bij Kasteel Dussen. In dit blog laten wij zien wat voor leuke en gezellige feesten jij allemaal kunt organiseren. Van zomerse borrels tot een liefdevolle dag, alles is mogelijk bij Kasteel Dussen!

Reserveer Kasteel Dussen als feestlocatie!
jubilea-feesten-pensioenfeesten-organiseren-Dussen

Jubilea feesten en pensioenfeesten organiseer je in Dussen

Ben of ken jij iemand die een jubileum te vieren heeft? Organiseer dan een prachtig feest bij Kasteel Dussen en zorg voor een jubileum om nooit te vergeten. Bij Kasteel Dussen hebben we al ruime ervaring met het organiseren van diverse jubileumfeesten en pensioenfeesten. Hebben jullie een huwelijksjubileum te vieren? Organiseer een groot feest op onze binnenplaats of in de kasteeltuin en geniet van een heerlijk zonnetje en lekkere borrelhapjes.

Ook wanneer jij of iemand die je kent met pensioen gaat, is dit een reden om feest te vieren. Net als met een jubileum kun je genieten van een prachtig en gezellig feest bij ons kasteel. Wij zorgen voor eventuele versieringen en hapjes, zodat jij en je gasten kunnen genieten van een geslaagd feest.

Meer weten over jubilea feesten?

Organiseer een babyshower of gender reveal en vier een nieuw leven

Ben jij binnenkort uitgerekend of ken je iemand die een kindje heeft gekregen of gaat krijgen? Dan wordt het hoog tijd om een feest te organiseren en het nieuwe leven te vieren. Gelukkig heb je de mogelijkheid om een babyshower, babyborrel of gender reveal bij ons te organiseren. Bij Kasteel Dussen heb je ruimte genoeg om partypoppers af te laten gaan, cakejes te eten en andere versieringen voor jouw feest op te hangen.

Ons personeel heeft al diverse babyshowers, gender reveals en babyborrels georganiseerd en wij helpen ook graag mee met de organisatie van jouw feest. Zo kun jij je focussen op het ontvangen van cadeaus, lekker eten en kletsen met al je gasten. Wil jij een verrassings babyshower organiseren voor de toekomstige moeder? Wij helpen bij de gehele organisatie en versiering en ook hebben we diverse high tea pakketten voor de hele groep!

Lees meer over de mogelijkheden!
zomerse-bruiloft-Kasteel-dussen-koppel

Een zomerse bruiloft in een écht kasteel

Gaan jij en je partner trouwen en zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie in Brabant? Dan is een écht kasteel precies de locatie die jullie zoeken! Met een kasteel dat dateert uit de 14e eeuw, een unieke Toscaanse zuilengalerij en ruimte tot wel 150 gasten, is Kasteel Dussen dé locatie voor jullie bruiloft. Wij denken graag mee met de organisatie van jullie bruiloft en we helpen graag met de aankleding en versiering van jullie speciale dag.

Zijn jullie nog aan het twijfelen over het thema? Lees dan ook ons blog over de 8 meest unieke thema’s voor een bruiloft bij Kasteel Dussen en laat je inspireren. Wij kunnen niet alleen helpen met een unieke locatie en de aankleding van jullie bruiloft. Ook als jullie nog op zoek zijn naar een fotograaf kunnen wij helpen. Zo kunnen jullie gebruik maken van de enige echte fotograaf van Kasteel Dussen. Zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf? Plan dan een fotoshoot bij Kasteel Dussen!

Plan je bruiloft hier!

Organiseer jouw zomerse feest vandaag nog bij Kasteel Dussen!

Ongeacht wat voor feest je wilt plannen, bij Kasteel Dussen staan we klaar om jouw feest tot een succes te brengen. Met 9 verschillende zalen en een dedicated team van gastvrouwen en -heren ben jij gegarandeerd van een geweldig feest. Wil je toch meer weten over onze mogelijkheden of heb jij bepaalde wensen omtrent het eten? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden!

Reserveer Kasteel Dussen als feestlocatie!