Kasteel Dussen zakelijk

Huwelijksjubileum vieren

Kom jullie huwelijksjubileum vieren in een kasteel! Kasteel Dussen is de perfecte locatie om de liefde te vieren. Maar ook voor een zakelijk jubileum ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres. Hier bekijk je alle mogelijkheden!

Direct contact opnemen

Jullie huwelijksjubileum vieren bij Kasteel Dussen

Ben je op zoek naar een unieke feestlocatie voor het vieren van een speciaal jubileum? Het indrukwekkende Kasteel Dussen biedt eindeloze mogelijkheden om er een top feest van te maken! Of je nu een feest wilt organiseren voor het vieren van de liefde tijdens jullie huwelijksjubileum, of juist voor een zakelijk jubileum naar Kasteel Dussen komt. 

Met alle mensen die jullie lief zijn, kun je onder het genot van een hapje, drankje of misschien zelfs een compleet diner een onvergetelijke avond beleven. Natuurlijk helpen wij je om jouw of jullie huwelijksjubileum tot in de puntjes te verzorgen en organiseren.

Direct contact opnemen
Door jullie huwelijksjubileum te vieren in een kasteel verras je jezelf en vrienden, familie of collega’s met een dag waar nog lang over gesproken zal worden!

De perfecte locatie voor een huwelijksjubileum om nooit meer te vergeten

Bij Kasteel Dussen is het mogelijk om met groepen vanaf 50 tot ongeveer 150 personen het gehele kasteel exclusief af te huren. Hoe uniek is het om jullie speciale huwelijksjubileum te vieren in een 13e eeuws kasteel, helemaal voor jullie alleen? De talloze historische zalen bieden eindeloze mogelijkheden. Een huwelijksjubileum vieren in de kasteeltuin of de 16e-eeuwse Toscaanse zuilengalerij behoort ook tot de opties! Natuurlijk zijn deze plekken naar eigen smaak aan te kleden met decoraties om het feest extra persoonlijk te maken. Hier denken we graag met je over mee.

 

Perfect passende hapjes en drankjes voor ieder huwelijksjubileum

Jullie kristallen, zilveren of misschien zelfs wel gouden bruiloft moet natuurlijk in stijl gevierd worden met een jubileumfeest! Ook als je een van je werknemers al een bepaalde periode bij je in dienst is, kun je dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Bij een jubileum horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes. Of misschien kies je zelfs wel voor een uitgebreid diner in stijlvolle setting in het kasteel. 

Bij Kasteel Dussen kunnen wij de volledige catering voor jullie verzorgen. Een heerlijke borrel met smaakvolle kleine hapjes bijvoorbeeld. Of we stellen een compleet jubileummenu voor jullie samen, aan de hand van persoonlijke wensen. Vrijwel alles is mogelijk!

 

Kasteel Dussen zakelijk

Ook jullie 5 jarige huwelijk is een feestje waard!

Wist je dat wanneer je 5 jaar getrouwd bent dit het houten huwelijk wordt genoemd? Officieel het eerste huwelijksjubileum wat gevierd mag worden. Nu zijn wij van Kasteel Dussen altijd voor het vieren van de liefde, dus ook wanneer je 5 jaar getrouwd bent is een bezoekje aan een kasteel met dierbare vrienden en familie een goed idee! Vier jullie houten huwelijk met een (intiem) feestje, een mooi diner of pak groots uit met een compleet verzorgde dag en avond.

Zijn jullie 12,5 jaar getrouwd? Vier jullie koperen bruiloft!

Wat een mijlpaal! Het is een zeker een feestje waard wanneer jullie koperen bruiloft zich aandoet. Welke wensen jullie ook hebben, bij Kasteel Dussen gaan we aan de slag om van jullie 12,5 jarige huwelijk een prachtig feest te maken. Van een intiem diner met familie tot een spetterend feest waarop tot in de late uurtjes gedanst wordt. Kies voor een huwelijksviering die bij jullie persoonlijke wensen past. Wij zorgen voor de perfecte uitvoering.

25 jaar getrouwd, een huwelijksjubileum met een zilveren randje

Je zilveren bruiloft vier je wanneer je 25 jaar getrouwd bent. Jullie zijn al die jaren onafscheidelijk en perfect op elkaar ingespeeld. Wat een mooi moment om jullie liefde met al jullie bekenden te delen. Lekker borrelen, een heerlijke lunch of gaan de voetjes van de vloer tijdens een heerlijk feest? Jullie wensen worden door ons team tot in perfectie uitgevoerd. Zodat jullie kunnen genieten van deze bijzondere dag. Komen jullie de liefde vieren bij Kasteel Dussen?

40 jaar getrouwd? Vier jullie robijnen bruiloft bij Kasteel Dussen

Jullie 40e huwelijksverjaardag, ook wel het robijnen huwelijk genoemd, kun je natuurlijk niet zonder een feestje voorbij laten gaan! Nodig al jullie familie en vrienden uit voor een avond om nooit meer te vergeten. Dansen, lekker eten en de liefde vieren. Binnen de muren van Kasteel Dussen zijn er vele mogelijkheden. Wat dacht je van de Toscaanse zuilengalerij? Of de prachtige kasteeltuin of één van de historische kasteelkelders? Wij zorgen voor de perfecte sfeer voor jullie huwelijksjubileum.

Jullie gouden bruiloft verdient toch ook een prachtig feest?

Wanneer je 50 jaar getrouwd bent is er niets mooier dan dit groots vieren. Heb je er al eens aan gedacht om jullie gouden bruiloft te vieren in een kasteel? De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een knallend feest tot een receptie of uitgebreide lunch voor al jullie gasten. Een combinatie maken is natuurlijk ook altijd mogelijk. In Toscaanse sferen de liefde vieren. Is er iets romantischer? Wij denken van niet!

Maar liefst 60 jaar getrouwd? Vier de liefde in een kasteel

Helaas maken niet heel veel stellen het mee, hun diamanten huwelijk. Extra reden dus wanneer bijvoorbeeld jouw ouders deze ontzettend mooie mijlpaal wel bereiken, om hier de nodige aandacht aan te besteden. Afhankelijk van de wensen van het diamanten bruidspaar zijn er vele mogelijkheden binnen de kasteelmuren van Kasteel Dussen. Wat dacht je van een luxe en uitgebreid diner met al jullie geliefden? Al jullie persoonlijke wensen nemen wij mee en vormen wij om tot een dag om nooit meer te vergeten!

 

Bruiloft diner

Altijd een goede reden voor het vieren van een jubileum

Eigenlijk maakt het niet uit wat voor jubileum je te vieren hebt. Misschien wil je gewoon de liefde vieren met jullie prachtige huwelijksjubileum, of juist een zakelijk jubileum organiseren. Kasteel Dussen, in het landelijke Dussen, is een goed te bereiken huwelijksjubileum locatie en ligt in driehoek ’s-Hertogenbosch, Breda en Gorinchem.

Je kunt met jouw gezelschap het volledige kasteel afhuren voor bijvoorbeeld een receptie, compleet verzorgt diner of een knallend feest!

 

Een jubileum vieren bij Kasteel Dussen

Met een jubileumfeest georganiseerd bij het sfeervolle Kasteel Dussen zorg je voor een unieke ervaring die niet snel zal worden vergeten! Het is de perfecte locatie voor grotere maar ook kleinere groepen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Besloten feest Kasteel Dussen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het vieren van een jubileum?