31 augustus 2020

Vier je verjaardag groots in een kasteel!

Ben je bijna jarig en wil je dit groots aanpakken? Heb je er al eens aan gedacht om jouw verjaardag te vieren in een kasteel? Bij Kasteel Dussen kun je al terecht met een gezelschap vanaf 50 personen. Zo zorg je voor een verjaardag om nooit meer te vergeten! Benieuwd? In dit blog vertellen we je er alles over!

Vier je verjaardag in stijl

Wordt je dit jaar 30? Of misschien wel 50 of 65 en wil je dit groots aanpakken? Dan is Kasteel Dussen de perfecte locatie om jouw verjaardag volledig in stijl te vieren! Dit 13e eeuwse kasteel is omringd door een sprookjesachtige slotgracht en er is een prachtig polderlandschap vanuit alle kanten te zien. 

Het is een compacte en vooral sfeervolle locatie voor gezelschappen tot 150 gasten. Ideaal voor het vieren van een groots verjaardagsfeest dus. Er zijn vele historische details bewaard gebleven, natuurlijk in combinatie met hedendaagse invloeden.

Meer informatie
Kasteel-dussen-verjaardagsfeest

Borrelen of dineren op jouw verjaardag

Het is altijd leuk om jouw verjaardag uitgebreid te vieren. Zeker wanneer het een speciale leeftijd betreft. Of gewoon omdat het een goed excuus is voor een fijn feestje natuurlijk! Een verjaardag kan niet zonder lekkere hapjes en drankjes. Of kies liever je voor een uitgebreid diner in sprookjesachtige setting in het kasteel?

Bij Kasteel Dussen kunnen wij de volledige catering voor jouw verjaardag verzorgen. Lekker borrelen met smaakvolle hapjes bijvoorbeeld. Of ga je liever uitgebreid dineren met jouw gasten? Dan kunnen we ook een 3-, 4-, of 5-gangen verjaardagsdiner samenstellen. Natuurlijk aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Met lekkere seizoensproducten bijvoorbeeld!

Pak het groots aan met een spetterend verjaardagsfeest

Iedere leeftijd wordt je natuurlijk maar een keer. Maar sommige leeftijden zijn extra speciaal! Dit is dan ook gelijk een goed excuus om jouw verjaardagsfeest groots aan te pakken. Kasteel Dussen beschikt over verschillende zalen en een prachtige kasteeltuin. Organiseer daarom een verjaardagsfeest inclusief bijvoorbeeld mooie optredens of een dj die alle bekende nummers uit jouw ‘bouwjaar’ de revu laat passeren. 

Wij kunnen helpen bij de aankleding en het thema, maar natuurlijk ook bij de keuze in hapjes en dranken. Ga je voor een luxe ‘kasteelbubbel’ in combinatie met luxe amusehapjes? Of kies je toch voor een brede selectie aan speciaalbieren en een uitgebreid bittergarnituur? De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag er naar!

Kasteel-Dussen-rondleidingen
Het voordeel van trouwen in de winter is dat het buiten het seizoen het rustiger is en je dus meer keuze hebt. Misschien willen jullie in de winter wel last-minute de liefde bezegelen? Grote kans dat het romantische Kasteel Dussen nog beschikbaar is!

Verjaardagsfeest organiseren bij Kasteel Dussen

Wil je dit jaar echt uitpakken? Vier je verjaardag dan groots in een kasteel. Samen met ons team zorgen we voor een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten. Van een heerlijk uitgebreid diner in de kasteeltuin tot een spetterend feest in een van de kelders. Het is bij Kasteel Dussen overigens ook mogelijk om jullie trouwfeest te organiseren, een jubileum te vieren of een nieuwjaarsreceptie te houden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het vieren van jouw verjaardag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk!

Jouw verjaardag vieren bij Kasteel Dussen?