27 juni 2024

De 6 leukste feesten die je kunt organiseren bij Kasteel Dussen!

Feestlocatie kasteel dussen blog

Het is pas feest als je bij Kasteel Dussen bent geweest, maar weet je wat nog beter is? Je feest bij Kasteel Dussen organiseren! In onze historische locatie in Dussen heb je de mogelijkheid om diverse soorten partijen te organiseren. Met keuze uit verschillende zalen en vriendelijk personeel dat klaarstaat om jouw feest tot een goed succes te maken, ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres. In dit blog lees je zes van de leukste feesten die jij kunt organiseren in dit unieke kasteel!

Organiseer jouw feest!
feest diner huwelijksjubileum binnentuin

1. Huwelijksjubileum

Misschien is het wel een heel logische keuze, maar heb je er al eens aan gedacht om de liefde te vieren bij een van de meest romantische kastelen in Brabant? Kom samen met je geliefden,vrienden en familie om jullie huwelijksjubileum te vieren. Natuurlijk kijken we graag mee naar de invulling van het feest en houden we rekening met jullie huwelijksverjaardag. Zo denken we graag mee met jullie houten huwelijk, koperen huwelijk, zilveren huwelijk of een ander huwelijksjubileum.

Zien jullie een intiem feestje voor je met een lekker diner of liever een groot feest met een DJ en heerlijke hapjes? Wat jullie ook zoeken, met onze diverse zalen is het allemaal mogelijk. Neem contact op en vraag naar de beschikbaarheid van de beoogde zaal.

Plan jouw huwelijksjubileum!

2. Studentengala

In een mooie jurk en strak in pak lopen jullie gezamenlijk de historische binnenplaats op om een magische avond te beleven tijdens jullie studentengala. Bij Kasteel Dussen kan jouw studie- of studentenvereniging zich onderdompelen in een avond vol dansen, muziek en heerlijke hapjes en drankjes. Kies voor de eeuwenoude kasteelkelder of de betoverende Toscaanse binnenplaats en organiseer een studentengala om nooit te vergeten.

Ons personeel staat klaar om jouw studentengala of studentenfeest tot het feest van het jaar te maken en te zorgen dat jullie van alle gemakken voorzien zijn. Zo helpen wij bij het organiseren van de aankleding, de muziek en bieden we natuurlijk een speciaal studentengala arrangement met lekkere hapjes, drankjes en een bar met alcoholische versnaperingen.

Plan je studentengala!

3. Pensioenfeest

Het is eindelijk zover, je mag met pensioen. Na jaren hard werken, ga je nu eindelijk genieten van welverdiende rust en dit mag gevierd worden. Kies Kasteel Dussen als feestlocatie voor jouw pensioenfeest en nodig je familie, vrienden en (oud) collega’s uit voor één laatste toost op het werkleven.

Als officieel pensionado is het natuurlijk wel de bedoeling dat er een passnd hapje en drankje tijdens je pensioenfeest klaar staat, wij helpen hier graag bij. Ons team denkt mee met de invulling van jouw feest en we zorgen dat alles wordt geregeld, van de versiering tot het eten.

Plan je pensioenfeest!

4. Babyshower, gender reveal party of babyborrel

Ben of ken jij een (toekomstige) moeder en wil je iets speciaals organiseren? Kies er dan voor om een babyshower, gender reveal party of babyborrel te organiseren bij Kasteel Dussen. Bij ons heb je de mogelijkheid en de ruimte om een groot of klein feest te organiseren.

Met een babyshower, gender reveal party of babyborrel in een echt kasteel, creëer je de meest unieke en mooie herinneringen voor jou en alle gasten. En natuurlijk kun je tijdens deze feesten genieten van de lekkerste hapjes, drankjes en zoete lekkernijen. Benieuwd hoe dit eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vooral contact met ons op!

Plan je babyshower!
babyshower gender reveal feest Dussen cakejes

5. Bedrijfsfeest

Kasteel Dussen is bij uitstek de meest unieke feestlocatie in Brabant en dit geldt ook voor zakelijke feesten zoals een bedrijfsfeest, netwerkborrel of familiedag. Als bedrijf organiseer je misschien wel jaarlijks een bedrijfsfeest voor je personeel of staat er een jubileum voor de deur die gevierd mag worden. Wat de reden ook mag zijn, bij Kasteel Dussen staan wij klaar om er een geslaagd feest van te maken.

Organiseer jouw bedrijfsfeest in een echt kasteel en zorg voor een onvergetelijke avond vol drankjes, hapjes en goede muziek. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en hoe we een bedrijfsfeest voor je organiseren zoals je nooit eerder hebt gezien? Neem dan contact met ons op!

Plan je bedrijfsfeest!

6. Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie

Organiseren jullie namens het bedrijf jaarlijks een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie voor stakeholders, collega’s en je netwerk? Kies dit jaar voor Kasteel Dussen als feestlocatie en ontvang je gasten in een kasteel. In de afgelopen jaren hebben wij diverse kerstborrels en nieuwjaarsrecepties mogen organiseren voor verschillende bedrijven en stakeholders. Hierdoor weten we precies wat nodig is om dit feest tot een succes te brengen.

Natuurlijk zorgen we voor heerlijke borrelhapjes en (non)alcoholische dranken, maar je hebt ook de mogelijkheid om een kerstdiner te organiseren met een 4- of 5-gangen diner. Dus ben jij benieuwd hoe Kasteel Dussen als feestlocatie kan dienen voor jouw volgende feestje? Neem dan contact met ons op en plan je feest vandaag nog in een echt kasteel!

Plan je kerstborrel of nieuwjaarsreceptie!