18 maart 2021

Trouwen in de buurt van de Efteling

Jouw droombruiloft combineren met de Efteling? Dat kan! Lees hier alles over de trouwmogelijkheden bij Kasteel Dussen in combinatie met de Efteling.
Trouwen in de buurt van de efteling

Wie denkt aan sprookjes, denkt aan de Efteling. En wie denkt aan een sprookjesachtige bruiloft, denkt natuurlijk aan Kasteel Dussen. En wist je dat die twee hemelsbreed slechts 10 kilometer van elkaar verwijderd zijn? Zo kun je een droombruiloft bij Kasteel Dussen prima combineren met een sprookjesachtige fotoshoot binnen de poorten van de Efteling. Of wat te denken van de overnachtingsmogelijkheden voor de gasten in een van de accommodaties van de Efteling? Alles over sprookjesachtig trouwen bij Kasteel Dussen in combinatie met de Efteling, lees je hier!

Sprookjesachtig trouwen in de buurt van de Efteling

Kasteel Dussen ligt precies in de verbindingsdriehoek van Breda, Den Bosch en Utrecht en is dus vanuit elke windstreek gemakkelijk te bereiken. Maar Kasteel Dussen ligt ook vlakbij Kaatsheuvel, waar de Efteling zich bevindt. In slechts 20 minuten sta je binnen de poorten van de wondere wereld van de Efteling. Omdat trouwen in de Efteling niet mogelijk is, is voor alle Efteling-fans en sprookjes-fanaten Kasteel Dussen de perfecte oplossing. Bij Kasteel Dussen vieren jullie de dag van je leven in een romantische en sprookjesachtige setting, net zoals in de Efteling. En dat allemaal op steenworp afstand. Zo heb je altijd de mogelijkheid om jullie droombruiloft alsnog te combineren met de Efteling.

winterbruiloft
Trouwen Kasteel Dussen
Trouwen in Kasteel Dussen

Trouwfoto’s maken in de Efteling

Trouwen bij Kasteel Dussen is één. Maar, bij jouw droombruiloft hoort natuurlijk een sprookjesachtige bruidsreportage. En wat past er nu beter bij een sprookjesachtige bruiloft, dan het sprookjesbos, het paleis der fantasie Symbolica of een andere betoverende plek in de Efteling? Combineer daarom jouw bruiloft met een fotosessie in de Efteling. Wist je dat een bruidsreportage maken in de Efteling helemaal gratis is? Op afspraak mogen jullie op de trouwdag zonder entreeticket voor twee uur het park betreden voor een fotosessie. Dit mag zelfs met een gezelschap tot 6 personen. Dus ook de kids kunnen mee, of misschien huur je wel een hele crew in voor de perfecte trouwfoto in de Efteling!

efteling trouwen overnachten

Overnachtingsmogelijkheden voor gasten

Naast foto’s maken is het natuurlijk ook mogelijk om te overnachten bij de Efteling. Terwijl het bruidspaar sprookjesachtig overnacht in de romantische bruidssuite in de torenkamer van Kasteel Dussen, kunnen de gasten verblijven in een van de accommodaties van de Efteling. Het liefst wil je je gasten namelijk overnachtingsmogelijkheden in de buurt aanbieden. Hoe leuk is het dan om jouw naasten op slechts 20 minuten rijden te laten verblijven in Efteling Bosrijk, het Loonse Land of het Efteling Hotel? Extra leuk voor de gasten is dat je het park tijdens het verblijf onbeperkt kunt bezoeken. Terwijl het bruidspaar na een heerlijke huwelijksnacht op het kasteel terugkijkt op de dag van hun leven, kijken de gasten in de verte naar Kasteel Dussen vanuit de Pagode.

Trouwmogelijkheden combineren met de Efteling

Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om de Efteling een glansrol te geven bij jouw droombruiloft op Kasteel Dussen. Voor meer informatie over een bruidsreportage bij de Efteling, verwijzen we je graag door naar de Efteling zelf. Ook wij denken daarbij graag met jullie mee. Dus willen jullie graag trouwen in de buurt van de Efteling? Dan is Kasteel Dussen de plek voor jullie bruiloft. Neem contact op voor alle mogelijkheden of bereken direct online een offerte op maat!

Stel jullie droombruiloft samen