3 oktober 2023

23 oktober Inspiratie Avond

Ontdek de Magie van Wintertrouwen op Kasteel Dussen op 23 oktober Trouwen in de wintermaanden?

 Kies voor een betoverende winterbruiloft bij Kasteel Dussen! Ontdek de ideale locatie voor jullie winterdroomhuwelijk en laat je inspireren.

Bovendien zullen we tijdens deze avond een selectie van onze beste leveranciers presenteren. Deze professionals zijn gespecialiseerd in huwelijksdiensten zoals fotografie, muziek, bruidstaarten en nog veel meer. Jullie krijgen de unieke kans om met hen in gesprek te gaan en hun werk te bewonderen. Zo kunnen jullie inspiratie opdoen voor jullie eigen bruiloftsstijl.

 

 

Meld je aan!

Inspiratie opdoen voor jullie eigen winterbruiloft

De kans dat je in Nederland kunt trouwen in de sneeuw is natuurlijk niet erg groot… maar hier op Kasteel Dussen zorgen wij voor sneeuwgarantie tijdens jullie winterbruiloft!

Trouwen in een kasteel is al ontzettend romantisch, maar wanneer je dit combineert met de knusse sfeer en charme van het winterseizoen, creëer je een onvergetelijke trouwdag! Met de winterse temperaturen is het natuurlijk fijn om zo min mogelijk van locatie te wisselen, zowel voor jullie als voor de gasten. Bij ons regelen we graag jullie bruiloft van begin tot eind, inclusief ceremonie en een spetterend feest. En daarna… binnen enkele seconden kunnen jullie neerploffen op een heerlijk zacht bed in één van onze bruidssuites.

Meld je aan voor de Inspiratie avond bij Kasteel Dussen!

En ontdek de magie van trouwen op Kasteel Dussen!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    Om en nabij welke datum zal de voltrekking plaatsvinden?