26 april 2024

7 redenen om Kasteel Dussen te kiezen als feestlocatie!

redenen-Kasteel-Dussen-feestlocatie-blog

Het vinden van de juiste feestlocatie kan een hele uitdaging zijn. Zeker wanneer het feest dat jij moet organiseren een speciale gelegenheid betreft zoals een jubileum of huwelijksfeest. Gelukkig heb je ons blog gevonden! In dit blog geven wij 7 redenen waarom Kasteel Dussen dé feestlocatie is voor jouw volgende feest. We weten zeker dat jij na dit blog zo snel mogelijk contact wilt opnemen om Kasteel Dussen als feestlocatie te huren!

Reserveer Kasteel Dussen als feestlocatie!
unieke-feestlocatie-dussen

1. De meest unieke feestlocatie in Noord-Brabant

De eerste en belangrijkste reden om te kiezen voor Kasteel Dussen als feestlocatie heeft alles te maken met wat Kasteel Dussen is… een kasteel! Laten we eerlijk zijn: Hoe vaak heb jij een feest in een echt kasteel? Kasteel Dussen biedt met zijn vele zalen dan ook de ideale locatie voor diverse soorten feesten zoals het vieren van een pensioenfeest of een studentengala.

Meer weten over studentengala?

2. Eenvoudig bereikbaar voor heel Nederland

Iedereen kent het spreekwoord: ‘’alle wegen leiden naar Rome’’, maar Rome kan ook worden vervangen door Kasteel Dussen. Ons kasteel is namelijk eenvoudig te bereiken door iedereen in Nederland. Dankzij de perfecte ligging tussen Tilburg, Breda, Den Bosch en Rotterdam kun je eenvoudig met het openbaar vervoer bij Kasteel Dussen komen. Kom je met de auto? Ook geen probleem. Kom eenvoudig bij Kasteel Dussen via de A27, A15 of de A59.

3. Een prachtige binnenplaats en kasteeltuin

Wil jij een feestlocatie huren die ruimte biedt aan een grote groep, maar wil je ook kunnen genieten van de buitenlucht? Ook dan is Kasteel Dussen dé locatie om je feest te organiseren. Met een prachtige binnenplaats omringd door een authentieke Toscaanse zuilengalerij en een ruime kasteeltuin, hebben wij genoeg ruimte om een goed openluchtfeest te geven. Misschien voor je aankomende bedrijfsfeest of netwerkborrel?

Organiseer je unieke netwerkborrel!

4. Intieme setting en persoonlijke aandacht

Een andere reden om te kiezen voor Kasteel Dussen als je volgende feestlocatie is ons ervaren personeel. Bij Kasteel Dussen vinden we het enorm belangrijk dat jij en al je feestende gasten niks te kort komen. Daarom zullen wij jou en je gasten helemaal in de watten leggen wanneer je besluit je volgende feest te organiseren bij ons. Wij denken graag mee over de aankleding, muziek en eventuele hapjes. Toch vragen over onze mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op.

Neem contact op!
Intiem-persoonlijke-setting-vrouwen-ijs

5. Moderne voorzieningen met een historisch karakter

Ben jij van plan om een feest te organiseren in een thema of ben jij geïnteresseerd in een stukje historie, maar wil jij niet inleveren in moderne gemakken? Met een historie die al teruggaat naar de 14e eeuw kun jij onderdeel worden van de geschiedenis van Kasteel Dussen. Je hoeft niet bang te zijn dat de faciliteiten net zo oud zijn als het kasteel, want sinds de overname in 2020 is het kasteel voorzien van alle moderne faciliteiten.

6. Zakelijke gelegenheden op een unieke locatie

Misschien zijn we een beetje bevooroordeeld, maar we durven voorzichtig te zeggen dat Kasteel Dussen een van de beste feestlocaties in Noord-Brabant is. Dit geldt niet alleen voor jubilea, gala’s of huwelijksfeesten, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. Zo hebben we bij Kasteel Dussen ook ervaring met diverse zakelijke feesten en bijeenkomsten. Hier is het mogelijk om een bedrijfsfeestteambuildingnieuwsjaarsreceptie of kerstborrel te organiseren waar je gasten zeker van onder de indruk zijn.

Bekijk alle zakelijke mogelijkheden!
professioneel-unieke-locatie-Kasteel-Dussen

7. Een prachtig decor voor geweldige fotomomenten

Of het nu een jubileum, pensioenfeest of een bedrijfsfeest is, de momenten van de dag en avond wil je natuurlijk vastleggen met foto’s. Hoe gaaf is het als je de foto’s bekijkt of laat zien van jouw feest in een écht kasteel! Wil je een professionele fotograaf inhuren voor je feest? Ook hier kunnen we mee helpen. Wij werken namelijk met vaste partners die alleen de beste kwaliteit kunnen garanderen aan onze gasten. Neem contact op en we bekijken graag samen de mogelijkheden.

Neem contact op!