condoleance locatie dussen

Condoleance locatie

Ben jij op zoek naar een condoleance locatie voor het organiseren van een waardig afscheid voor jouw dierbare? Kasteel Dussen beschikt over alle nodige faciliteiten om een afscheid te organiseren die indruk maakt.

Direct contact opnemen

Een kasteel als condoleance locatie in Dussen

Afscheid nemen van een dierbare is enorm lastig. Naast de vele emoties die het oproept, komt er ook nog eens een hoop bij kijken. Het organiseren en regelen van het afscheid of condoleance kan veel van de nabestaanden vragen. Bij Kasteel Dussen nemen wij graag zo veel mogelijk zorgen uit handen. Zo verzorgen wij de volledige condoleance van het inrichten van de dienstruimte tot de koffietafel met catering. Hierdoor kan de familie in alle rust afscheid nemen. Wij werken ook samen met diverse uitvaartverzorgers, om het afscheid zo indrukwekkend en waardig mogelijk te maken.

Direct contact opnemen
Kasteel Dussen heeft alle faciliteiten in huis om van het afscheid van jouw dierbare een waardige dienst te maken

Een waardige uitvaart in Dussen

Nadat iemand is overleden moet er veel geregeld worden door de nabestaanden. Bij Kasteel Dussen nemen wij graag de zorg voor de condoleance uit handen en zorgen we voor een waardig afscheid. In ons kasteel hebben wij diverse ruimtes beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor het afscheid. Afhankelijk van het verwachte aantal bezoekers gaan we met jullie in overleg over de meest geschikte ruimte. Er is in iedere ruimte de mogelijkheid om te werken met een beamer waar foto’s op afgespeeld kunnen worden. Ook regelen we de nodige middelen voor het geluid en begeleiden we de gasten voor en na de dienst naar de juiste ruimtes.

Catering of koffie met cake tijdens de condoleances

Wanneer je besluit om Kasteel Dussen te gebruiken als condoleance locatie, is ons enige doel om jou en je bezoekers op het gemak te stellen. Met ons ervaren personeel verzorgen wij de volledige catering, mocht dit jullie wens zijn. Of je nu afscheid wilt nemen met een catering of met koffie en cake, bij Kasteel Dussen wordt het geregeld. Alles is in overleg met jou en je naasten. Wij verzorgen de condoleance die jij voor ogen hebt. Benieuwd welke opties er zijn voor de catering tijdens de condoleances? Neem dan vooral contact op.

Kasteel Dussen ontzorgt voor, tijdens en na de uitvaart

We snappen dat het organiseren van een condoleance overweldigend kan zijn. Daarom bieden we graag onze hulp aan tijdens het organiseren van de condoleances. We gaan samen met jou en de familie in gesprek over jullie wensen en helpen waar kan met de ontzorging van de organisatie. We denken mee over de catering en de opstelling van de stoelen. Meer weten over wat we kunnen doen of wil je graag een gesprek aanvragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het organiseren van een condoleance?