24 januari 2023

Teambuilding dag of bedrijfsuitje bij Kasteel Dussen

Plan een gezellige teambuilding dag bij Kasteel Dussen

Teambuilding is een gezellige manier om de band met en tussen collega’s te versterken. Bovendien lenen enorm veel activiteiten en workshops zich als teambuilding activiteit. Sportief, creatief of juist een activiteit die voor ontspanning zorgt; ook bij Kasteel Dussen is er enorm veel mogelijk als je jouw werknemers wil trakteren op een gezellige teambuilding dag. Wij vertellen je er graag over!

Organiseer een team- of bedrijfsuitje met collega’s bij Kasteel Dussen

Maak een teambuilding dag of team- of bedrijfsuitje extra speciaal door het te organiseren bij Kasteel Dussen. De locatie bepaalt namelijk een groot deel van hoe de teamdag wordt ervaren. En we kunnen je verzekeren: een teambuilding dag of bedrijfsuitje bij het prachtige Kasteel Dussen is er een om nooit te vergeten!

Bij Kasteel Dussen kun je enorm veel doen met je collega’s. Of je nu graag op de sportieve tour gaat of toch liever iets creatiefs of ontspannends gaat doen, het kan allemaal! Bovendien is de teamdag natuurlijk niet compleet zonder een heerlijke lunch of uitgebreid diner! Of misschien wil je na afloop van de activiteit de dag afsluiten met een spetterend bedrijfsfeest of gezellige borrel. Wij denken graag met je mee over de organisatie van jouw werkuitje.

Fotoshoot kasteel dussen

De ideale locatie voor een bedrijfsuitje in Noord-Brabant

Kasteel Dussen is een prachtig 13e eeuws kasteel, gelegen in het Brabantse Dussen. Dit kasteel is een schitterend decor voor iedere speciale gelegenheid. Dus ook voor een teambuilding dag met collega’s! Kasteel Dussen is omringd door een sprookjesachtige slotgracht en ligt in een weids polderlandschap. De activiteiten of workshops die worden georganiseerd tijdens de teamdag kunnen zowel in het kasteel als buiten het kasteel plaatsvinden, afhankelijk van de activiteit.

Bedrijfsfeest organiseren? Speel het Kasteel Dussen spel!

Wist je dat je op Kasteel Dussen ook een super spannend spel kunt spelen? Zet samen met je collega’s een stap terug in de tijd en probeer door middel van spannende spellen en puzzels het vertrouwen van Rolina te winnen; de laatste bewoner van Kasteel Dussen. 

Door de Nol, de huisknecht van Rolina, wordt je door het kasteel geleid en naar de puzzels en spellen gebracht. Nol vertelt je over de geschiedenis van het mooie kasteel en geeft je misschien ook wel waardevolle hints en tips. Maar pas op… Wie kan je vertrouwen, en wie niet?

Het Kasteel Dussen spel is het perfecte spel om samen te spelen met je collega’s of met een groep vrienden. Er zijn drie verschillende arrangementen beschikbaar. Elk arrangement bevat een welkomsdrankje met heerlijke gebakjes en een lekkere borrelplank. De twee grotere arrangementen bevatten ook een afsluitend diner. 

Het minimaal aantal personen dat benodigd is voor het Kasteel Dussen spel is 16. Durf jij het vertrouwen van Rolina terug te winnen en je collega’s uit te dagen tijdens spannende spellen en puzzels in een prachtig 13e eeuws kasteel?

Teambuilding bij Kasteel Dussen: welke workshop of activiteit op locatie kies jij?

Bij Kasteel Dussen heb je – dankzij onze samenwerking met verschillende partners – keuze uit heel veel verschillende workshops en activiteiten die perfect zijn voor een geslaagde teambuilding dag. Ben je op zoek naar originele activiteiten of workshops om te doen tijdens jouw team- of bedrijfsuitje? Bekijk dan een van deze leuke workshops:

Workshop schapendrijven

Volg een workshop schapendrijven bij Kasteel Dussen! Schapendrijven is een unieke, grappige en originele teambuilding activiteit waarbij je met je collega’s heerlijk buiten in de natuur kunt genieten.

schaap in weiland
drone workshop volgen

Workshop drone vliegen of Virtual Reality workshop

Wat dacht je ervan om samen met je collega’s een workshop drone vliegen te volgen op ons prachtige landgoed? Een teambuilding uitje drone vliegen is helemaal van deze tijd. Drones zijn namelijk niet meer weg te denken uit de technische wereld. Tijdens deze workshop kun je het vliegen zelf ervaren.

Tijdens een Virtual Reality workshop zul je je wanen in een andere wereld. Dankzij het beeldvullende gezichtsveld en de bewegingssensoren voelt het aan alsof je je echt in de digitale omgeving bevindt. Zo kan je rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele wereld afspeelt. Loop over een plank op 100 meter hoogte, ontdek de oceaan op een gezonken schip, vecht tegen aliens en zombies of ga tekenen in 3D. De mogelijkheden zijn oneindig!

Workshop ijssculpturen maken

Even zin in iets totaal anders, om de zinnen te verzetten en alle neuzen dezelfde richting op te krijgen? Kies dan voor een ijssculpturen workshop.

workshop ijssculpturen maken

Sportieve activiteiten voor een bedrijfsuitje

Het is natuurlijk leuk om een origineel bedrijfsuitje te organiseren. Misschien zijn jij en je collega’s lekker sportief? Dan zijn deze activiteiten echt wat voor jullie! En na je in het zweet gewerkt te hebben, kom je natuurlijk lekker even bij tijdens een gezellige borrel!

schermen bij kasteel dussen

Leer schermen op Kasteel Dussen

Zin in iets sportiefs samen met je collega’s? Een nobele sport leer je natuurlijk beoefenen op een landgoed, bij een kasteel! Waan je een ridder in roemrijke, vergane tijden waar je eer werd verdedigd met een kruising van de degens tijdens een schermworkshop.

Teambuilding activiteiten voor een bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar activiteiten om te doen met je collega’s die het teamgevoel versterken of waarin je collega’s moeten leren samen te werken? Dan zijn deze activiteiten echt wat voor jullie.

Workshop hondenspiegelen

Zijn jij en je collega’s gek op honden? Dan is het misschien een goed idee om de workshop hondenspiegelen te volgen. De workshop hondenspiegelen is een originele leiderschapstraining. Hondenspiegelen is een bijzondere activiteit waarbij je de kans krijgt om inzicht te krijgen in jouw eigen gedrag.

workshop hondenspiegelen kasteel dussen
barista maakt koffie

Barista workshop

Wil je jouw collega’s leren hoe zij het perfecte kopje koffie kunnen zetten? (Altijd handig!) Dan is dit de perfecte workshop voor jullie bedrijfsuitje! In de barista workshop leer je van een gediplomeerd barista hoe je professioneel koffie zet.

Tijdens deze leuke workshop lopen we op een speelse manier door de basiskennis en leren we je zelfs een aantal koffievariaties te bereiden. Dit uitje is leerzaam en bied je de uitgelezen kans om op een ontspannen manier samen te werken met collega’s. Kortom, versterk de band tussen jou en collega’s met sterke koffie!

Organiseer jouw teamuitje bij Kasteel Dussen

Zoals je hebt kunnen lezen is er onwijs veel mogelijk op ons mooie landgoed. Wat voor activiteit of workshop je ook wil volgen met je collega’s, wij helpen je graag met de organisatie. Ook als je na de activiteit of workshop nog graag wil borrelen, wat wil eten of nog lang wil doorfeesten met je collega’s, denken we graag met je mee over de diverse mogelijkheden. 

 

Een zakelijke bijeenkomst of een evenement bij Kasteel Dussen is altijd een goed idee. Kasteel Dussen biedt locatie- en zaalverhuur voor verschillende bijeenkomsten, er zijn altijd voldoende parkeerplaatsen en je kunt jouw evenement of bijeenkomst helemaal personaliseren. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op