Kasteel Dussen zakelijk

Jubileum

Ben je binnenkort 15, 20, 30 jaar getrouwd of samen? Kom dit speciale jubileum dan vieren in een kasteel! Kasteel Dussen is de perfecte locatie om de liefde te vieren. Maar ook voor een zakelijk jubileum ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres. Hier bekijk je alle mogelijkheden!

Direct contact opnemen

Een jubileum vieren bij Kasteel Dussen

Ben je op zoek naar een unieke feestlocatie voor het vieren van een speciaal jubileum? Het indrukwekkende Kasteel Dussen biedt eindeloze mogelijkheden om er een top feest van te maken! Of je nu een feest wilt organiseren voor het vieren van de liefde, of juist voor een zakelijk jubileum naar Kasteel Dussen komt. 

Met alle mensen die jullie lief zijn, kun je onder het genot van een hapje, drankje of misschien zelfs een compleet diner een onvergetelijke avond beleven. Natuurlijk helpen wij je om jouw of jullie jubileum tot in de puntjes te verzorgen en organiseren.

Direct contact opnemen
Door jouw of jullie jubileum te vieren in een kasteel verras je jezelf en vrienden, familie of collega’s met een dag waar nog lang over gesproken zal worden!
Unieke feest locatie

De perfecte locatie voor een jubileum om nooit meer te vergeten

Bij Kasteel Dussen is het mogelijk om met groepen vanaf 50 tot ongeveer 150 personen het gehele kasteel exclusief af te huren. Hoe uniek is het om dat speciale jubileum te vieren in een 13e eeuws kasteel, helemaal voor jullie alleen? De talloze historische zalen bieden eindeloze mogelijkheden. Een jubileum vieren in de kasteeltuin of de 16e-eeuwse Toscaanse zuilengalerij behoort ook tot de opties! Natuurlijk zijn deze plekken naar eigen smaak aan te kleden met decoraties om het feest extra persoonlijk te maken. Hier denken we graag met je over mee.

Perfect passende hapjes en drankjes voor ieder jubileum

Jullie kristallen, zilveren of misschien zelfs wel gouden bruiloft moet natuurlijk in stijl gevierd worden met een jubileumfeest! Ook als je een van je werknemers al een bepaalde periode bij je in dienst is, kun je dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Bij een jubileum horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes. Of misschien kies je zelfs wel voor een uitgebreid diner in stijlvolle setting in het kasteel. 

Bij Kasteel Dussen kunnen wij de volledige catering voor jullie verzorgen. Een heerlijke borrel met smaakvolle kleine hapjes bijvoorbeeld. Of we stellen een compleet jubileummenu voor jullie samen, aan de hand van persoonlijke wensen. Vrijwel alles is mogelijk!

Kasteel Dussen zakelijk
Kasteel Dussen & partners

Altijd een goede reden voor het vieren van een jubileum

Eigenlijk maakt het niet uit wat voor jubileum je te vieren hebt. Of je nu 5, 15, 20, 30 of 40 jaar getrouwd bent. Misschien wil je gewoon de liefde vieren, of juist een zakelijk jubileum organiseren. Je kunt met jouw gezelschap het volledige kasteel afhuren voor bijvoorbeeld een receptie, compleet verzorgt diner of een knallend feest!

Een jubileum vieren doe je bij Kasteel Dussen

Met een jubileumfeest georganiseerd bij het sfeervolle Kasteel Dussen zorg je voor een unieke ervaring die niet snel zal worden vergeten! Het is de perfecte locatie voor grotere maar ook kleinere groepen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het vieren van een jubileum?