25 augustus 2022

7 redenen waarom Kasteel Dussen dé plek is om te trouwen!

Trouwplannen? Wij geven je 7 redenen waarom Kasteel Dussen dé plek is voor jullie droombruiloft. Lees snel verder!
Trouwen Kasteel Dussen

Jullie droombruiloft bij Kasteel Dussen!

Een bruiloft plannen is een van de leukste, maar ook een van de spannendste dingen van jullie leven. Je wilt immers een droombruiloft waarbij je ook de gasten wilt verrassen met een dag om nooit te vergeten. Zo’n dag vraagt om een speciale locatie. En wat is er nu romantischer dan trouwen in een echt kasteel? Het prachtige Kasteel Dussen heeft alles in huis, en in de omliggende kasteeltuin, voor jullie droombruiloft. Wij geven je 7 redenen waarom Kasteel Dussen dé plek is om te trouwen!

Meer informatie

1. Trouwen in Mediterrane sferen met eindeloze mogelijkheden

Het eeuwenoude Kasteel Dussen is gelegen in het landelijke Dussen. Het kasteel biedt een klassieke, romantische en Mediterrane sfeer met een moderne knipoog. Jullie kunnen trouwen binnen de kasteelmuren of kiezen voor een openlucht bruiloft in de Mediterrane kasteeltuin. 

Maar de mogelijkheden zijn eindeloos bij Kasteel Dussen. Het Kasteel heeft een indrukwekkende zuilengalerij waarbij je je helemaal in Zuid-Europa waant. Ook hier kunnen jullie elkaar het ja-woord geven. Meer Mediterraan dan dit ga je het niet vinden zo dicht bij huis!

2. Proef de historie tijdens het huwelijksdiner

Naast een trouwceremonie om nooit te vergeten, beleef je bij Kasteel Dussen ook een excellent huwelijksdiner. Ook hierbij kunnen jullie kiezen uit verschillende binnen- en buitenruimtes, zoals de ruime kasteeltuin, de Mediterrane zuilenpartijen of de karakteristieke kasteelkelder. Jullie huwelijksdiner wordt tot in de puntjes door ons verzorgd en is volledig naar eigen wens in te vullen. Patron-cuisinier Niek van Lieverloo neemt jullie graag mee in een culinaire reis tijdens een proefdiner. Kasteel Dussen heeft de ingrediënten in huis voor het perfecte huwelijksdiner! 

Unieke feest locatie
Besloten feest Kasteel Dussen

3. Ruim opgezet: tot wel 150 gasten

De mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk delen met geliefde naasten. Vrienden, familie, kennissen en collega’s zijn allen van harte welkom binnen de kasteelmuren van Kasteel Dussen. De ruim opgezette trouwlocatie biedt ruimte en mogelijkheden tot wel 150 gasten.

Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een feest. Jullie vieren immers de liefde. Of je het nu kleinschalig houdt of er een knalfeest van wilt maken, bij Kasteel Dussen wordt jullie bruiloft hoe dan ook goed gevierd. Met mogelijkheden tot wel 150 gasten hoef je niet te bezuinigen op de gastenlijst. Zo vieren jullie de liefde in stijl met iedereen die jullie lief is.

4. Huwelijksnacht in een kasteel

Trouwen in een kasteel is al heel romantisch. Maar wie denkt dat het niet romantischer kan, heeft het mis. Wat dacht je van de huwelijksnacht in een kasteel? Een mooiere mogelijkheid om deze bijzondere dag af te sluiten is er niet, toch?

De bruidssuite van Kasteel Dussen vind je in de torenkamer van het kasteel. Hoe gaaf is dat? De bruidssuite is volledig gemoderniseerd en toch ervaar je er de echte karakteristieke eigenschappen van een kasteel. Het mooiste van alles is dat je het hele kasteel volledig voor jezelf hebt. Jullie slapen tijdens de nacht van jullie leven als vorsten in jullie eigen kasteel. Naast mogelijkheden voor het bruidspaar adviseren we jullie ook graag over de overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Dussen voor de gasten. 

restyling kasteel dussen bruidssuite

5. Trouwen op een prachtige centraal gelegen locatie

Romantischer dan Kasteel Dussen ga je het in Nederland niet snel vinden. Maar ook geografisch gezien is Kasteel Dussen dé locatie om te trouwen. Kasteel Dussen staat namelijk bekend om de gunstige ligging. Net onder de Rivierenbuurt, waar de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland elkaar kruisen, is Kasteel Dussen vanuit elke windrichting makkelijk te vinden. En buiten de prachtige omgeving van de kasteelgrond, ben je slechts een steenworp afstand verwijderd van Nationaal Park De Biesbosch, Attractiepark de Efteling en Loonse en Drunense Duinen, waar de mogelijkheden voor de perfecte fotoshoot, of een verlenging van een ultiem trouwweekend of -week eindeloos zijn.

6. Winterbruiloft met sneeuwgarantie

Bij een Mediterrane bruiloft denk je al snel aan een zonnetje en een kleurrijke omgeving. Maar wat nu als we je vertellen dat je ook volledig in het wit kunt trouwen? Bij Kasteel Dussen is het namelijk mogelijk om in de winter te trouwen met sneeuwgarantie. De Hollandse winters zijn niet te voorspellen, maar bij Kasteel Dussen beleef je gegarandeerd een witte winterbruiloft in de sneeuw. Zo is Kasteel Dussen vier seizoenen de locatie om te trouwen. Voor zowel zonaanbidders als liefhebbers van romantiek in de sneeuw.

offerte planner kasteel dussen

7. Jullie droombruiloft tot in de puntjes verzorgd

Van de trouwceremonie, een heerlijk diner en een knalfeest, tot een huwelijksnacht in de meest romantische setting. Jullie droombruiloft wordt tot in de puntjes verzorgd door onze ervaren weddingplanners. Zo verzorgen we niet alleen alles op de dag zelf, maar denken we ook mee over de voorbereiding. Van het kiezen van de juiste dag tot het samenstellen van de bruidstaart. We gaan het hele traject samen met jullie aan. Zo hoeven jullie je nergens druk over te maken. En dankzij onze unieke Corona-garantie wordt zelfs die onzekerheid weggenomen. Dus mocht de bruiloft onverhoopt niet door kan gaan in verband met corona, wordt deze kosteloos verzet. Totale ontzorging van A tot Z, want jullie bruiloft gaat alleen door op de manier zoals jullie dat willen!

Trouwen bij Kasteel Dussen

Wanen jullie je al in Mediterrane sferen in het prachtige Kasteel Dussen? Of je nu kiest voor trouwen in het kasteel, of de kasteeltuin en trouwen in de winter of trouwen in de zomer. Kasteel Dussen is 4 seizoenen lang de plek om te trouwen. Jullie droombruiloft is dichterbij dan jullie denken. Willen jullie meer weten over trouwen bij Kasteel Dussen? Onze weddingplanners staan voor je klaar! Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek of maak gebruik van onze gratis en vrijblijvende offerte planner en stel zelf jullie droombruiloft samen. Wij verwelkomen jullie graag bij Kasteel Dussen!

Trouwplannen? Onze weddingplanners helpen je graag verder.

Stel hier geheel vrijblijvend een offerte samen voor jullie droombruiloft!