18 september 2023

Een babyshower organiseren? Dit kan bij Kasteel Dussen!

Kasteel-Dussen-babyshower-organiseren

Je wilt een babyshower organiseren voor de mom to be en je bent op zoek naar een unieke en onvergetelijke babyshower locatie? Stop de zoektocht, want unieker dan Kasteel Dussen als babyshower locatie zul je niet vinden!

Als babyshower locatie is Kasteel Dussen een magische plek voor de ouders en de gasten. Met een prachtige slotgracht en het omringende polderlandschap voelt het als een waar sprookje, net als het krijgen van een nieuw kindje een waar sprookje is. Als evenementenlocatie van onder andere studentengala’spensioenfeestentrouwerijen en huwelijksjubilea weten we bij Kasteel Dussen precies hoe het is om als feestlocatie te fungeren. In dit blog geven we 5 redenen waarom Kasteel Dussen dé plek is om een babyshower te organiseren.

1. Een sprookjesachtige babyshower locatie

De eerste reden waarom Kasteel Dussen de ideale plek is voor een babyshower is natuurlijk de unieke en sprookjesachtige locatie. Met de prachtige architectuur, betoverende binnentuin en magische torens, zorg jij voor een onvergetelijke babyshower.

Ondanks de middeleeuwse look en feel van Kasteel Dussen, is dit een moderne en elegante locatie voor een babyshower. Zo zijn de verschillende ruimtes en zalen voorzien van alle moderne gemakken. Hierdoor kun je eenvoudig magische foto’s en video’s maken op deze unieke babyshower locatie.

Neem contact op!
Sprookjesachtig-babyshower-locatie-Kasteel-Dussen

2. Ontzorging bij Kasteel Dussen als locatie

Het organiseren van een babyshower is vaak stressvol. Je wilt een unieke en ongeëvenaarde dag creëren voor de nieuwe mama die ze nooit meer zal vergeten. Het personeel bij Kasteel Dussen staat voor je klaar om jou te helpen met het organiseren van de mooiste babyshower.

Wanneer je je babyshower organiseert bij Kasteel Dussen hoef je je geen zorgen te maken over de aankleding en de hapjes. Ons personeel staat klaar om jou en alle gasten een speciale en unieke dag te laten beleven.

3. Culinaire verwennerij tijdens je babyshower

Een goede babyshower kan niet zonder overheerlijk eten. Niet alleen een taart voor de babyshower, maar ook hapjes zijn van enorm belang voor het plezier van de gasten en de ouders in spé. Om je babyshower compleet te maken staan de chefs van Kasteel Dussen klaar om de lekkerste hapjes voor je babyshower te maken.

Bij Kasteel Dussen kunnen wij verschillende arrangementen realiseren voor je babyshower. Ons keukenpersoneel houdt hierbij altijd rekening met eventuele dieetwensen en allergieën, om te zorgen dat iedere gast kan genieten van de lekkerste hapjes!

Culinaire-verwennerij-babyshower-Kasteel-Dussen

4. Zorg voor unieke fotomomenten met Kasteel Dussen als babyshower locatie

Een babyshower wil je voor altijd blijven herinneren. Je hebt er weken tot maanden aan voorbereiding in zitten en wilt de herinnering nog jaren koesteren. Met de prachtige ambiance die Kasteel Dussen creëert tijdens je babyshower, is Kasteel Dussen de perfecte setting voor foto’s die nog jarenlang kunnen worden gekoesterd.

Met keuze uit de prachtige tuinen, adembenemende slotgracht en het schilderachtige kasteel, heb je de mooiste achtergronden voor de foto’s van je babyshower. Zorg voor een one of a kind babyshower en organiseer een onvergetelijke babyshower bij Kasteel Dussen!

5. Een gepersonaliseerde babyshower organiseren

Het personeel van Kasteel Dussen staat klaar om al jouw babyshower wensen in vervulling te laten gaan. Of je nu hulp nodig hebt bij de babyshower decoraties of hapjes voor de babyshower, ons personeel staat voor je klaar. Bovendien denken we graag mee met de invulling van de dag.

We snappen dat iedere babyshower uniek moet zijn. Daarom bieden wij als locatie de mogelijkheid om je babyshower zo gepersonaliseerd mogelijk te maken. Een specifiek thema, speciale decoratie of uniek entertainment. Bij Kasteel Dussen zullen we meedenken en waar mogelijk, jouw wensen in vervulling laten gaan.

Benieuwd wat Kasteel Dussen kan betekenen als babyshower locatie? Neem dan vooral contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Neem contact op!
gepersonaliseerde-babyshower-organiseren