30 november 2022

Organiseer een zakelijk diner bij Kasteel Dussen

Iets te vieren met collega's of imponeren bij zakelijke relaties? Bekijk hier de mogelijkheden voor een zakelijk diner!
Dineren

Wil je een zakelijk diner organiseren voor je collega’s of zakenrelaties? Bij Kasteel Dussen kan je terecht voor een zakelijk diner om nooit te vergeten! Met liefde verzorgen wij een heerlijk diner voor je, op een prachtige locatie. Heerlijke verse producten en goede wijnen… Zo wordt je zakelijke diner een groot succes!

Meer informatie

Iets te vieren? Geef een zakelijk diner bij Kasteel Dussen in Brabant

Heb je iets te vieren met je collega’s of wil je op een bijzondere manier proosten op behaalde successen met je zakenrelaties? Organiseer dan een zakelijk diner in Kasteel Dussen. Tijdens een zakelijk diner bij Kasteel Dussen geniet je van heerlijke gerechten, bestaande uit meerdere gangen. Natuurlijk serveren we hier ook bijpassende wijnen bij! Ons team zorgt voor creatieve en overheerlijke gerechten. Onder leiding van patron-cuisinier Niek van Lieverloo samen met Chef-Kok Rogier Kruuk. Welke wensen je ook hebt, het team van Kasteel Dussen maakt het in orde. Wij ontzorgen de complete organisatie van het zakelijke diner en op de avond zelf kun je de beste service verwachten. Lekker eten, een prachtige locatie en fijn gezelschap. Wat wil je nog meer?

Sluit stijlvol het jaar af met collega’s in Kasteel Dussen

Wil jij het jaar in stijl afsluiten met je collega’s? Organiseer daneen luxe kerstdiner of oudjaarsdiner bij Kasteel Dussen. Wij kunnen jou en je collega’s voorzien van de allerlekkerste gerechten met een kerstachtig tintje. En natuurlijk kleden wij de zaal mooi aan om de sfeer van de feestdagen compleet te maken.

Kasteel Dussen ligt in de driehoek ’s-Hertogenbosch – Breda – Gorinchem en is vanuit diverse richtingen dus goed bereikbaar. Het kasteel biedt ruimte aan 50 tot ongeveer 150 gasten en is dus een perfecte feestlocatie voor jouw zakelijk diner. En na afloop van het diner hoeft het feest nog niet gedaan te zijn. Het feest kan namelijk gewoon verder gaan in een van de andere zalen! Compleet met DJ of een band, wordt het een feest om nooit te vergeten

Kasteel Dussen zakelijk
zakelijk dineren efteling

Sprookjesachtig dineren in Kasteel Dussen, dichtbij de Efteling

Wist je dat Kasteel Dussen op steenworp afstand ligt van de Efteling? Hoe leuk is het om bijvoorbeeld als personeelsfeest naar de Efteling te gaan? Zo’n sprookjesachtige dag sluit je daarna natuurlijk geheel in stijl af bij Kasteel Dussen met een zakelijk diner of een gezellige borrel.

Voor wat voor diner kies jij?

Bij Kasteel Dussen is niks te gek! Of je nu jouw collega’s of zakenrelaties wilt verrassen met heerlijke borrelhapjes en feestelijke amuses of dat je hen wil trakteren op een compleet 4- of 5-gangen diner. Bij Kasteel Dussen kan het allemaal. We kunnen zelfs een walking dinner organiseren. Dit is een diner waar iedereen bij verschillende kraampjes terecht kan voor heerlijke kleine gerechtjes. Niemand heeft een vaste plek, dus het is een ideaal diner voor bijvoorbeeld een netwerkevenement of als je graag een meer informele sfeer wilt bij het diner.

Kasteel Dussen is een prachtige locatie voor een luxe zakelijk diner. Het oude kasteel ademt historie en de verschillende zalen hebben ieder hun eigen karakteristieke elementen en een prachtige aankleding.

kasteel dussen zakelijk dineren amuses

Een zakelijk diner organiseren bij Kasteel Dussen

Wat je (dieet)wensen voor een zakelijk diner ook zijn, bij Kasteel Dussen ben je absoluut aan het juiste adres! Het team van Kasteel Dussen helpt je graag bij de organisatie. We gaan met al je wensen aan de slag en zorgen ervoor dat het een zakelijk diner wordt waar nog lang over nagepraat zal worden! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op