25 oktober 2023

Organiseer jouw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie op een unieke locatie in Dussen

Organiseer-kerstborrel-nieuwjaarsreceptie-Kasteel-Dussen

Wanneer de feestdagen om de hoek komen kijken, wordt het weer tijd om de jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie te organiseren. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de borrel in jullie eigen bedrijfspand te organiseren. Toch heerst hier vaak een zakelijke sfeer en is het soms leuker om met al je collega’s buiten de deur te borrelen. Kasteel Dussen is de perfecte locatie in Brabant voor het organiseren van jullie kerstborrel of nieuwjaarsreceptie! In de wintermaanden wordt het kasteel namelijk omgetoverd tot een waar sprookjeskasteel. Van prachtige versiering tot een warm ontvangst met prachtige zalen. In dit blog ontdek je waarom jullie volgende kerstborrel of nieuwjaarsreceptie zonder twijfel plaats moet vinden bij Kasteel Dussen!

Volledige ontzorging tijdens jullie kerst- of nieuwjaarsreceptie

Het organiseren van de jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie kan soms erg stressvol zijn. Er komt veel bij kijken, zoals het regelen van de locatie, de hapjes, de versiering en zorgen dat alles op tijd af is. Gelukkig heb je dit blog gevonden en kun je de locatie van jullie borrel alvast afstrepen. Een echt kasteel als kerstborrel locatie is natuurlijk een once of a lifetime experience.

Bij Kasteel Dussen bieden we meer dan alleen een locatie. Ons personeel is getraind in het organiseren van feesten en borrels. Hierdoor hoef jij je als organisator geen zorgen te maken. Ons personeel neemt, mocht je dat wensen, de gehele organisatie uit handen. Wij helpen met de versieringen, het eten en de invulling van de borrel of receptie. Hierdoor kan jij samen met je collega’s genieten van de borrel of receptie, zonder stress.

Meer informatie!
Volledige-ontzorging-kerstborrel-nieuwjaarsreceptie-Kasteel-Dussen
Borrelhapjes-drankjes-Brabant-Kasteel-Dussen

De lekkerste borrelhapjes en drankjes van Brabantse bodem

Eten. Het is eigenlijk wel het belangrijkste element van een goede kerstborrel of nieuwjaarsreceptie, op de locatie na natuurlijk. Onze chefs staan daarom klaar om jou en je gasten te voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes van Brabantse bodem. Zo kun je kiezen uit verschillende borrelarrangementen die onze chefs speciaal voor de feestdagen klaarmaken. Geen zorgen, onze chefs houden rekening met allergieën en andere wensen van al je collega’s. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw kerst hapjes? Neem dan vooral contact op.

Neem contact op!

Borrelen op een centrale locatie in Brabant

Een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie is een tijd van samen zijn. Als collega’s breng je enorm veel tijd door met elkaar en het is enorm belangrijk om ook samen feest te kunnen vieren en te ontspannen. Bij Kasteel Dussen, nabij Eindhoven, is dit op ons lijf geschreven. Van hulp bij de organisatie tot de aankleding van het prachtige kasteel. Zo’n unieke locatie kom je nergens anders tegen.

Het mooiste van alles? Met jouw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie draag je ook bij aan de enorme geschiedenis die Kasteel Dussen bij zich draagt. Zo heb je niet alleen een van de beste kerstborrels of nieuwjaarsrecepties ooit, maar organiseer je die ook nog op een unieke locatie en draag je bij aan een rijke geschiedenis! Ook klaar om een geweldige kerstborrel te houden in een echt kasteel? Neem dan contact met ons op en we gaan graag in gesprek over je wensen.

Meer informatie!

Zakelijke mogelijkheden bij Kasteel Dussen

Ook benieuwd naar onze andere zakelijke mogelijkheden? Kasteel Dussen is het decor voor verschillende zakelijke activiteiten waaronder vergaderingenteambuilding en netwerkborrels. Wil je weten wat hierin mogelijk is? We vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek. Vul onderstaand contactformulier in en dan nemen we spoedig contact met je op!

Neem contact op!