24 mei 2023

Evenement organiseren? Kasteel Dussen biedt diverse mogelijkheden!

evenement organiseren in dussen

Een zakelijke conferentie, een intieme bruiloft, een jubileumviering of een ander speciaal evenement organiseren? Kasteel Dussen heeft alles in huis wat je nodig hebt om van jouw event een onvergetelijk succes te maken. Met onze unieke en betoverende locatie voldoet Kasteel Dussen aan ieders verwachtingen. In dit blog nemen we alle mogelijkheden voor het organiseren van een event bij Kasteel Dussen met je door!

Sociale evenementen en feesten organiseren

Ben je op zoek naar een bijzondere feestlocatie voor een verjaardagsfeest, jubileum, gala of een andere festiviteit? Kasteel Dussen biedt een scala aan ruimtes en mogelijkheden om jouw feest tot leven te brengen. Van de sfeervolle binnenruimtes tot onze prachtige tuin, er is bij Kasteel Dussen genoeg ruimte om te dansen, te genieten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Meer informatie

Unieke vergaderruimtes voor zakelijke events

Kasteel Dussen biedt professionele en stijlvolle vergaderruimtes aan die aan ieders behoeften voldoen. Zo kun je efficiënt vergaderen in een inspirerende ruimte. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne technologie en faciliteiten, waaronder audiovisuele apparatuur en draadloze internettoegang. Organiseer je een vergadering of seminar voor een klein of groot gezelschap? Jouw zakelijke event zal gegarandeerd soepel verlopen bij Kasteel Dussen!

Meer informatie

Teamuitje organiseren bij Kasteel Dussen

Een teambuilding dag of bedrijfsuitje maak je extra speciaal door het te organiseren bij Kasteel Dussen. In ons kasteel zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos. Sportief, creatief of juist een activiteit die voor ontspanning zorgt, dankzij onze samenwerking met verschillende partners kan het allemaal. Van workshops schapendrijven en honden spiegelen, tot aan schermen of drone vliegen: een teamuitje bij het prachtige Kasteel Dussen is er een om nooit te vergeten.

Meer informatie
teamuitje organiseren

Bedrijfsfeest op een unieke locatie

Kasteel Dussen beschikt over alle faciliteiten om een knallend bedrijfsfeest te organiseren. Onder het genot van een hapje, drankje en goede muziek ‘proef’ je nog altijd de historie van het kasteel, en is er tegelijkertijd een podium voor het maken van onvergetelijke herinneringen. Voor bedrijfsfeesten van 50 tot 150 personen is Kasteel Dussen de perfecte locatie voor jouw personeels- of bedrijfsfeest.

Meer informatie

Zakelijk dineren bij Kasteel Dussen

Er mag dan geen restaurant zitten in ons karakteristieke Kasteel Dussen, toch zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een zakelijk diner of zakelijke borrel. Tijdens een zakelijk diner bij Kasteel Dussen geniet je van heerlijke gerechten, bestaande uit meerdere gangen. Hier serveren we natuurlijk ook bijpassende wijnen bij. Ook bieden wij diverse borrel-arrangementen aan. Lekker eten, een prachtige locatie en fijn gezelschap. Wat wil je nog meer?

Meer informatie

Een romantische bruiloft in Mediterraanse sferen

Gaan jullie binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! De eerste stap bij het organiseren van jullie bruiloft is het vinden van een geschikte locatie. En wat is nu mooier dan elkaar het jawoord geven in een sprookjesachtig kasteel? Of je nu droomt van een intieme ceremonie, een betoverende receptie of een knallend trouwfeest, Kasteel Dussen biedt diverse ruimtes die perfect zijn voor elke bruiloft. Ons prachtige kasteel ligt op een centrale plek tussen ‘s-Hertogenbosch, Breda en Gorinchem en biedt een romantische, Mediterrane sfeer, met een moderne knipoog.

Een succesvol evenement organiseren doe je bij Kasteel Dussen!

Kasteel Dussen biedt een ongeëvenaarde setting en diverse mogelijkheden voor het organiseren van allerlei soorten evenementen. Of je nu droomt van een romantische bruiloft, een succesvolle zakelijke bijeenkomst of een onvergetelijk feest, dit historische kasteel zal aan al jouw verwachtingen voldoen. Alle evenementen worden georganiseerd in samenwerking met ons professionele team. Neem vandaag nog contact op met Kasteel Dussen en maak van jouw volgende evenement een onvergetelijke gebeurtenis.