23 februari 2024

Vergaderruimte huren nabij Den Bosch? Kies Kasteel Dussen

vergaderruimte-huren-den-bosch-kasteel-dussen

Je bent op zoek naar een vergaderruimte die past bij de behoeften van de vergadering. Vaak heb je een ruime kamer nodig voor meerdere personen, een scherm om te kunnen presenteren, genoeg papier en pennen en natuurlijk genoeg koffie, thee en frisdranken om de vergadering door te komen. Als dit is wat je zoekt voor jouw volgende vergadering dan ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres.

kiezen-vergaderruimtes-kasteel-dussen

Ruime keuze in verschillende vergaderruimtes

Naast Den Bosch vind je een van de meest unieke vergaderlocaties van Noord-Brabant: Kasteel Dussen. Het kasteel, met een geschiedenis die al te herleiden is vanuit de 13e eeuw, is de perfecte plek voor een zakelijke vergadering. Dankzij de grootte van het kasteel hebben we de mogelijkheid om diverse vergaderzalen aan te bieden die geschikt zijn voor 2 tot 150 personen.

Met zalen als de Burgemeesterkamer voor kleine gezelschappen tot de Burgerzaal, waar je tot wel 80 gasten kan ontvangen. Één ding is zeker: bij Kasteel Dussen hebben wij voor iedere soort vergadering de juiste zaal. Wil jij meer weten over de mogelijkheden of een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.

Vergaderlocaties Kasteel Dussen

Diverse vergaderarrangementen voor een soepele vergadering

Kasteel Dussen heeft niet alleen goede vergaderruimtes. Wij beschikken namelijk ook over onze eigen keuken. Zo serveren we bij de aanvang van de vergadering koffie of thee en een ambachtelijke koek, om goed te starten. Natuurlijk hebben jij en je gezelschap de gehele vergadering recht op koffie, thee, frisdranken en roomboterkoekjes, maar soms kan een vergadering een hele dag duren.

Dankzij onze eigen keuken kun je ook verschillende vergaderarrangementen afnemen. Hierdoor kunnen wij ook een heerlijke lunch verzorgen. Zo kunnen jullie tijdig een pauze nemen en genieten van een goede lunch, om zo de rest van de middag goed te kunnen vergaderen. Dankzij onze keuken bieden we niet alleen lunches aan, maar heb je ook de mogelijkheid om een zakelijke borrel te organiseren bij Kasteel Dussen.

vergaderarrangementen-vergadering-kasteel-dussen

Kasteel Dussen: moderne faciliteiten met een historisch jasje

Het kasteel vindt zijn oorsprong als kleine nederzetting aan het stroompje ‘De Dusse’ in de 14e eeuw. In 1387 besloot Arent van der Dussen de nederzetting om te bouwen tot kasteel. De kelders van Kasteel Dussen zijn dan ook nog de originele kelders uit deze tijd. Er zit dus heel wat historie in de muren en stenen van Kasteel Dussen die al meer dan 500 jaar teruggaan. Toch hoef je niet bang te zijn dat je moderne faciliteiten tekortkomt.

Sinds de overname van het kasteel door Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo heeft Kasteel Dussen een metamorfose doorstaan. Al onze zalen zijn voorzien van de modernste faciliteiten en technologieën. Zo beschik je tijdens het vergaderen van flipovers, gratis wifi en gratis parkeerplekken. Ook heb je de mogelijkheid om extra apparatuur te huren zoals beamers, laptops, LCD schermen en zelfs microfoons.

De diverse zakelijke mogelijkheden van Kasteel Dussen

We durven wel te zeggen dat het huren van een vergaderruimte bij Kasteel Dussen een absolute aanrader is. Zeker wanneer je op zoek bent naar een unieke plek om te vergaderen. Toch zijn het huren van vergaderruimtes niet de enige zakelijke mogelijkheden die er zijn bij Kasteel Dussen.

Zo heb je de mogelijkheid om Kasteel Dussen te gebruiken voor diverse andere zakelijke mogelijkheden. Je kunt namelijk ook leuke netwerkborrels organiseren voor zakelijke relaties. Of ben jij op zoek naar een locatie voor een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie? Dan ben je ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wil je je collega’s beter leren kennen? Kijk dan ook eens naar onze diverse workshops.

Bekijk de zakelijke mogelijkheden

Huur vandaag nog een vergaderruimte bij Kasteel Dussen

Het huren van een vergaderruimte op zo’n unieke locatie lijkt misschien lastig, maar het is heel eenvoudig. Als jij je volgende vergadering wilt houden in een echt kasteel dicht bij Den Bosch, dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen en wij helpen je graag verder met een reservering. Misschien ook nog zoekende naar een locatie voor een bedrijfsfeest? Natuurlijk kan dit ook bij Kasteel Dussen. Zien we je snel?

Neem contact op