18 september 2023

Van zakelijke borrel tot vergaderlocatie: Kasteel Dussen biedt alle zakelijke mogelijkheden!

zakelijke-borrel-vergaderlocatie-zakelijke-mogelijkheden-Kasteel-Dussen

Ben jij de aangewezen persoon om een vergadering te plannen of ben jij dit jaar aan de beurt voor het organiseren van de nieuwjaarsborrel, het teamuitje of de bedrijfsborrel en wil jij een indrukwekkende locatie regelen? Dan ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres!

Bij Kasteel Dussen ben je gegarandeerd van de meest inspirerende vergaderingen tot bedrijfsfeesten die de geschiedenisboeken ingaan. Dankzij het unieke karakter van Kasteel Dussen en de balans tussen historie en moderniteit, is Kasteel Dussen de plek voor alle zakelijke mogelijkheden. Nog niet overtuigd? In dit blog leggen we uit wat je allemaal kan organiseren en hoe Kasteel Dussen hierbij van dienst kan zijn.

Productief en inspirerend vergaderen doe je bij Kasteel Dussen

Een van de zakelijke mogelijkheden die je bij Kasteel Dussen vindt, is vergaderen in een echt kasteel. Kasteel Dussen is dé locatie om jouw vergadering net dat stukje unieker te maken. Dankzij onze verschillende zalen, kun je vergaderingen organiseren voor 2 tot 150 personen.

Met Kasteel Dussen als vergaderlocatie is jouw vergadering van alle gemakken voorzien. Zo zijn er verschillende vergaderarrangementen die je kunt kiezen, zodat jij en je gasten zich alleen maar hoeven te focussen op de vergadering. Bovendien is Kasteel Dussen voorzien van alle moderne faciliteiten die een vergaderlocatie nodig heeft. Denk hierbij aan een flipover, gratis WiFi en zijn er mogelijkheden om apparatuur te huren zoals projectieschermen en beamers.

Meer informatie!
productief-inspirerend-vergaderen-Kasteel-Dussen-vergaderzaal

Een bedrijfsfeest organiseren om nooit te vergeten

Ben jij dit jaar de aangewezen persoon om het bedrijfsfeest te organiseren en ben je op zoek naar een once in a lifetime locatie? Dan is Kasteel Dussen de place to be! Kasteel Dussen is het schitterende decor voor jouw bedrijfsfeest. Tijdens jouw bedrijfsfeest staat ons personeel klaar om de gasten te bedienen van heerlijke hapjes en drankjes en te zorgen dat ze een onvergetelijke avond hebben.

Wanneer je bedrijfsfeest plaatsvindt binnen de muren van Kasteel Dussen, zie je een schouwspel van prachtige 13e eeuwse elementen. De historie en geschiedenis van het kasteel zijn veelal bewaard gebleven, maar met een modern tintje. Wanneer jij je bedrijfsfeest organiseert bij Kasteel Dussen geniet je niet alleen van prachtige geschiedenis, maar draag je ook bij aan de geweldige geschiedenis van het kasteel.

Meer informatie

Een unieke plek om de feestdagen in te luiden

De decembermaand is de maand van de feestdagen. Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw staan voor de deur en het is tijd voor de jaarlijkse kerst- of nieuwjaarsborrel. In de wintermaanden biedt Kasteel Dussen een sprookjesachtige omgeving voor een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie.

Ons personeel staat voor je klaar om te zorgen dat jouw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie de perfecte afsluiter is van een jaar of een super start van het nieuwe jaar. In samenwerking met jou gaan we in gesprek over de wensen die jij hebt voor je gasten en zorgen wij voor heerlijke hapjes, drankjes of zelf hele diners.

Meer informatie!

Netwerken in een kasteel was nog nooit zo makkelijk

Het organiseren van een (netwerk)borrel kan soms lastig zijn. Je wilt natuurlijk een perfecte balans vinden tussen een formele en informele sfeer. Bovendien moet er tijdens een zakelijke borrel genoeg hapjes en drankjes zijn om jouw gasten gelukkig te houden. Het personeel van Kasteel Dussen helpt en ondersteunt je waar nodig om van jouw borrel een succes te maken.

Zo kijken we samen naar de aankleding van de zaal, maken we een menu klaar van eten en drinken waarbij rekening wordt gehouden met allergieën en dieetwensen en zorgen we voor licht en muziek tijdens de borrel. Ben jij op zoek naar de meest unieke locatie in Brabant om een borrel te organiseren? Kom dan naar Kasteel Dussen.

Meer informatie!

Het versterken van de team spirit bij de uniekste locatie in Brabant

We weten als geen ander hoe belangrijk het is om verschillende teambuilding en teamactiviteiten te doen. Daarom kan Kasteel Dussen gebruikt worden als locatie voor teambuilding workshops en activiteiten vanaf 15 personen. Zo zijn er verschillende workshops en activiteiten die je met je team kan volgen, waaronder: schermen of een barista workshop.

Bovendien kan na een drukke dag vol activiteiten de dag afgesloten worden in het kasteel met een heerlijke borrel of diner. Wanneer je besluit teambuilding activiteiten te volgen bij Kasteel Dussen zijn er verschillende arrangementen te kiezen waarbij hapjes en drankjes eventueel inbegrepen zijn.

Ben jij op zoek naar een unieke locatie waar jij je volgende borrel, bedrijfsfeest of teamuitje wilt plannen? Neem dan vooral contact op en we leggen graag uit wat we hierin kunnen betekenen.

Meer informatie!
teamuitje organiseren