19 augustus 2020

Maak kennis met Kasteel Dussen!

Het is nu zo’n vijf jaar geleden dat Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo de kasteelpoorten van Kasteel Maurick openden. In tijden van corona begon de ondernemersdrift van beide mannen weer te kriebelen. Daarom breiden ze per maart 2021 uit! In dit blog laten we je kennismaken met beide heren en natuurlijk met Kasteel Dussen!
Kasteel-dussen-nieuwe-eigenaren

Ondernemen tijdens de corona-crisis

Het ondernemen zit Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo in het bloed. Zij houden van innoveren en vooruit denken. Ook zij moesten door het corona-virus noodgedwongen de deuren van Kasteel Maurick sluiten. Toch zijn ze niet bij de pakken neer gaan zitten! Juist om in te spelen op de groeiende vraag die is ontstaan. Feesten en partijen hebben immers in 2020 vrijwel geen doorgang kunnen vinden. Daar hebben de heren dus iets op gevonden.

Meer informatie

Welkom bij Kasteel Dussen

Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo breiden hun portefeuille uit met Kasteel Dussen. De deuren van dit indrukwekkende kasteel, te vinden in het plaatsje Dussen, openen in maart 2021. Het kasteel ligt in de driehoek ’s-Hertogenbosch – Breda – Gorinchem en is de ideale locatie voor particuliere en zakelijke feesten en partijen. Je kunt al een reservering plaatsen!

Geniet van totale exclusiviteit!

Klaas van Leengoed vertelt: “Het uit 1387 stammende kasteel valt op door de twee torens en het heeft een slotgracht, elementen die het een bijzondere en karakteristieke sfeer geven. Het is een wat kleiner sfeervol kasteel waar we maximaal 150 gasten kunnen ontvangen, waardoor het een intieme en ook exclusieve locatie is.”

Klaas van Leengoed We zijn blij dat we onze portefeuille kunnen uitbreiden met Kasteel Dussen: het is zelfs nog ouder dan Kasteel Maurick.

Restyling van het kasteel

De komende tijd staat in het teken van een restyling van het kasteel. Net zoals bij Kasteel Maurick herleeft de geschiedenis met een knipoog naar nu. Het kasteel heeft zijn eigen identiteit met de focus op kwaliteit. Op dit moment kunnen er al afspraken en bezichtigingen gepland worden!

Klaas legt uit: “We gaan een keuken plaatsen, zodat we ook culinair gezien dezelfde hoogwaardige ervaring kunnen bieden als in Kasteel Maurick. Overigens krijgt Kasteel Dussen geen restaurant dat toegankelijk is voor buitenstaanders, alleen de gasten van de partijen kunnen genieten van ons culinaire aanbod.”

Kasteel Dussen trouwlocatie
Klaas van Leengoed In het kasteel zijn veel historische details bewaard gebleven en er zijn veel anekdotes te vertellen. Die vertellen we tijdens een rondleiding die we bijvoorbeeld kunnen geven aan daggasten van een bruiloft of in combinatie met een vergadering.

In Mediterrane sferen

Vanaf maart 2021 openen de deuren van Kasteel Dussen. Wanneer de mogelijkheden het toelaten, is Kasteel Dussen direct jouw perfecte feestlocatie. Maar Kasteel Dussen is natuurlijk ook de meest sprookjesachtige locatie voor bijvoorbeeld een bruiloft. Er is een historische kelder waar feesten gegeven kunnen worden en een prachtige trouwzaal. Ook voor feesten en partijen in de open lucht is Kasteel Dussen de ideale locatie, waar de kasteeltuin uitermate geschikt voor is. De prachtige 16e-eeuwse Toscaanse zuilengalerij op de binnenplaats is het pronkstuk van het kasteel.

Niek van Lieverloo In het kasteel zijn er kamers beschikbaar voor bijeenkomsten met kleinere gezelschappen zoals jubilea, vergaderingen en presentaties. Ook deze kunnen gecombineerd worden met een lunch, diner of lekkere hapjes.

Slapen in de torenkamer

Niek van Lieverloo vertelt: “In februari 2021 krijgen we de sleutel en gaan we aan de slag met schilderen en restylen. In de torenkamer realiseren we een ruime bruidssuite waardoor bruidsparen 24 uur kasteelheer en kasteelvrouwe worden. De suite is voorzien van een prachtig vrijstaand bad en een imposante 2,5 meter hoge kroonluchter. Hier kunnen bruidsparen niet alleen overnachten, maar kunnen ze zich ook omkleden of zich even terugtrekken.”

Kasteel-dussen

Mogen we je verwelkomen in Kasteel Dussen?

De eerste gasten verwelkomen we graag in maart 2021! Uiteraard helemaal volgens de maatregelen die op dat moment van toepassing zijn. Wil je meer informatie ontvangen over het bijzondere Kasteel Dussen en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag over de verschillende arrangementen en mogelijkheden!

Meer informatie?