7 juni 2024

8 activiteiten om als team samen te komen!

Teambuilding activiteiten blog kasteel dussen

Ben jij aangewezen als de persoon die de volgende teambuilding activiteit moet plannen, maar heb jij geen idee wat? Dan is het goed dat je dit blog hebt gevonden. We weten hoe lastig het is om het juiste teamuitje te plannen. Daarom hebben we in dit blog een aantal van de beste activiteiten onder elkaar gezet die jou en je collega’s laten samenkomen!

Plan je teamuitje!
Schapendrijven schaap teambuilding

Idee 1: teambuilding activiteit schapendrijven

Het eerste idee is misschien wel gelijk een van de meest originele teambuilding spellen in Brabant. Bij Kasteel Dussen heb je de mogelijkheid om samen met je collega’s schapen te drijven. Dit teamuitje is het perfecte idee om je collega’s beter te leren samenwerken. Een mix van speelsheid, actief zijn en de heerlijke buitenlucht zorgt voor ware teambuilding.

Idee 2: het Kasteel Dussen spel

Een ander enorm leuk teambuilding spel is ons eigen originele Kasteel Dussen spel. Tijdens dit bedrijfsuitje gaan jij en je collega’s terug in de tijd om het vertrouwen van de laatste bewoner van Kasteel Dussen terug te winnen. Het spel biedt spanning, variatie, creativiteit en gezelligheid. Bovendien heeft het spel drie soorten arrangementen met een welkomstdrankje, gebakjes en borrelplank. Het perfecte idee voor een teamuitje. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vraag meer informatie aan!
Kasteel Dussen spel

Idee 3: workshop schermen

Als je weleens de Olympische Spelen hebt gezien, ben je vast wel bekend met schermen. Het is een sport die door veel rijke en adellijke families wordt gespeeld. Vaak is schermen een sport die je alleen op tv ziet, maar bij Kasteel Dussen kunnen jullie zelf ook het gevecht met elkaar aangaan. Dit teambuilding spel is perfect voor een competitief en fanatiek team.

Idee 4: barista workshop

Welke koffie vind jij het lekkerst? Vaak is koffie het lekkerst wanneer een echte barista hem klaarmaakt, maar helaas komt dit niet vaak voor. Gelukkig kunnen jij en je collega’s om de beurt de heerlijkste koffies klaarmaken nadat jullie een barista workshop hebben gevolgd. Tijdens dit unieke teamuitje krijgen jullie les van een gecertificeerde barista en gaan jullie aan de slag met het maken van verschillende soorten koffies.

ijssculptuur-maken-workshop

Idee 5: ijssculpturen maken

Ben jij op zoek naar het ultieme creatieve teamuitje? Dan moeten jullie ijssculpturen maken bij Kasteel Dussen. Dit is het ultieme teamuitje idee om creativiteit en inspiratie te laten vloeien binnen het team. Onder begeleiding van een professional, kunnen jullie je ideeën de vrije loop laten gaan en je eigen sculptuur maken. Pak een beitel en een priem en ga aan de slag.

Idee 6: workshop hondenspiegelen

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje met een doel? Misschien om bepaalde kwaliteiten te versterken of om de samenwerking te verbeteren? Kijk dan eens naar de mogelijkheid van de workshop hondenspiegelen. Tijdens dit bedrijfsuitje gaan jullie aan de slag met een leiderschapstraining. Tijdens deze teambuildingactiviteit leer je te zelfreflecteren en te reflecteren op jullie samenwerking als team. Een leuk en speels teambuilding spel om samen als team te groeien.

Workshop hondenspiegelen beagle
Drone-vliegen-VR

Idee 7: Virtual Reality (VR) en drone vliegen workshop

Deze activiteit is perfect wanneer jij en je collega’s de echte wereld even willen loslaten. Door de Virtual Reality workshop kunnen jullie de echte wereld even laten gaan en je storten op de virtuele wereld die je voor je ziet. Met deze teambuilding activiteit zorg je voor een uitlaatklep en een leuke omgeving waar je jezelf kan laten gaan. Na deze activiteit zijn jullie weer helemaal klaar om samen aan de slag te gaan!

Maar tijdens deze workshop kun je ook genieten van de echte wereld met drone vliegen. Bekijk het prachtige landgoed van bovenaf en vlieg, samen met je collega’s, als echte drone piloten een drone over het landgoed!

Idee 8: teamborrel organiseren

Misschien wel een van de eenvoudigste, maar effectieve manieren om samen te komen is eten. Plan een borrel bij Kasteel Dussen en geniet samen van heerlijke hapjes en drankjes en leer elkaar beter kennen tijdens een goed gesprek. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor onze diverse teambuilding activiteiten of andere zakelijke mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze zakelijke mogelijkheden!
zakelijke activiteiten borrelen borrelhapjes