26 april 2024

Alles wat je moet weten voor het organiseren van een bruiloft!

Organiseren-bruiloft-Kasteel-Dussen

Is het zover? Zijn jij en je partner officieel verloofd en zijn jullie op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Dan ben je bij Kasteel Dussen aan het juiste adres. In dit blog gaan we dieper in op hoe jij en je partner de perfecte bruiloft kunnen organiseren en waar je op moet letten bij het kiezen van een trouwlocatie. Willen jullie persoonlijk advies of hulp? Neem dan contact met ons op.

Plan je bruiloft!
Unieke-trouwlocatie-Noord-Brabant-bruid

Een van de meest unieke trouwlocaties van Noord-Brabant

Misschien wel het belangrijkste aspect van de bruiloft, naast de jurk, is de trouwlocatie. Een sprookjesachtige bruiloft is voor velen een droom, maar deze droom is mogelijk bij Kasteel Dussen. Zo komen jullie terecht in een 14e eeuws kasteel met een prachtige binnentuin, kasteeltorens en een 16e-eeuwse Toscaanse zuilengalerij. Perfect als trouwlocatie, recht uit een sprookje.

Bovendien helpt ons personeel jullie van A tot Z met het organiseren van de perfecte bruiloft. Zo zijn we ervaren met het organiseren en versieren van het kasteel in verschillende thema’s en staan onze koks klaar om diverse hapjes te maken die bij jullie wensen aansluiten. Benieuwd naar de thema’s die mogelijk zijn voor jullie bruiloft? Lees dan ook ons blog over de 8 meest unieke bruiloft thema’s.

Vraag een fotoshoot aan!

Wat kost een bruiloft bij Kasteel Dussen?

De kosten voor een bruiloft bij Kasteel Dussen kunnen we niet in een vast bedrag aanbieden. Jullie kunnen eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via onze offerte planner. Zo kunnen we samen kijken naar jullie wensen en hier een kostenplaatje aan hangen. Natuurlijk is er enorm veel mogelijk bij Kasteel Dussen.

Zo helpen wij met het versieren en gereedmaken van de trouwlocatie en denken we mee met eventuele hapjes of een diner, gemaakt door onze koks. Natuurlijk willen jullie ook foto’s van deze speciale dag, zodat jullie het nooit meer kunnen vergeten. Ook hier kunnen we jullie bij helpen, want wij hebben veel vaste partners die alleen de beste kwaliteit bieden aan onze toekomstige echtparen. Wanneer je besluit om te trouwen bij Kasteel Dussen kun je gebruikmaken van onze trouwfotograaf. Plan een fotoshoot bij Kasteel Dussen en geniet nog jaren van de prachtige foto’s.

Vraag een gratis offerte aan!
fotoshoot-Kasteel-Dussen-kosten-trouwlocatie

Kasteel Dussen: dé locatie voor een bruiloftsfeest tot wel 150 gasten

Het ja-woord geven en jullie geloften uitspreken is natuurlijk maar het eerste deel van jullie speciale dag. Ook ‘s avonds kan het feest doorgaan tot in de late uurtjes. Hebben jullie een flinke gastenlijst met avondgasten? Geen probleem. Bij Kasteel Dussen hebben we diverse zalen waar jullie bruiloftsfeest tot in de late uurtjes door kan gaan met tot wel 150 gasten.

Zo kunnen jullie vanuit de binnenplaats het feest voortzetten in de kasteelkelder. Deze grote zaal biedt ruimte aan 150 gasten met een prachtige kelderbar. Afhankelijk van de grootte van jullie feest is het ook nog mogelijk om de kasteelkelder op te delen in twee ruimtes. Zo wordt het feest intiemer met de mensen van wie je houdt.

Kies Kasteel Dussen als trouwlocatie en vraag een offerte aan!

We hopen dat jullie iets meer inspiratie hebben gekregen en klaar zijn voor de grote dag. We snappen dat het kiezen van de juiste trouwlocatie tijd nodig heeft en goed moet voelen. Daarom raden we aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Kasteel Dussen. Zo kunnen we in contact komen en jullie behoeftes en wensen bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Neem contact op!