ZalenBinnenplaats

De prachtige stenen brug en de monumentale toegangsdeuren leiden u naar de intieme binnenplaats. Een ideale plaats om uw gasten welkom te heten of voor bijvoorbeeld een diner op de overdekte galerij, die de binnenplaats omringt. Omdat deze buitenruimte beschut is, kunt u deze bij verschillende weertypen gebruiken.

Kasteelkelder

Vanaf de binnenplaats heeft u toegang tot de kelder van het kasteel. Hier proeft u de oudheid, de geschiedenis komt tot leven. De kelder bestaat uit twee ruimtes en is zeer geschikt voor een receptie, diner of feest.

Ontvangstruimte

Steekt u de binnenplaats over dan komt u bij de ontvangstruimte. Deze sfeervolle ontvangstruimte biedt toegang tot de Burgemeesterskamer, de trouwzaal en via een houten trap bereikt u de 1e etage. Hier vindt u de B&W kamer en omgang.

Trouwzaal

Via de antichambre gaat u door twee openslaande grote deuren naar de trouwzaal. Een stijlvolle zaal waar het daglicht door hoge ramen naar binnen valt. De rode loper ligt gereed voor het bruidspaar om in het huwelijk te treden. De trouwzaal leent zich echter ook uitstekend voor een receptie, diner of feest.

Burgemeesterskamer

De Burgemeesterskamer is bij uitstek geschikt voor een besloten bijeenkomst. Een vergadering met een klein gezelschap, zakelijke bespreking, intiem diner of trouwceremonie in besloten kring. De Burgemeesterskamer wordt ook gebruikt voor zakenlunches of diners.

B&W kamer

Op de 1e etage vindt u de B&W kamer. In deze kleine zaal komt de historie tot leven, zeer karakteristiek is de grote schouw. De B&W kamer heeft een grote tafel met ruime stoelen voor circa 12 personen. Deze rustige ruimte is zeer geschikt voor vergaderingen en brainstormsessies.

Galerij

’s Avonds en in de weekenden kunt u, afhankelijk van het weer, de omgang betrekken bij uw evenement. Vanaf deze galerij heeft u uitzicht op de binnenplaats.

Tuin

De ruime kasteeltuin biedt mogelijkheden voor recepties, feesten en evenementen in de open lucht. Het is mogelijk de tuin gedeeltelijk te overdekken met tenten.