24 mei 2024

01 juli Inspiratie Avond

Op 01 juli organiseert ons team een exclusieve inspiratieavond op Kasteel Dussen, dé ideale plek voor jullie droomhuwelijk. Zijn jullie erbij?

Dé ideale plek voor jullie droomhuwelijk

Op 01 juli organiseert ons team een exclusieve inspiratieavond op Kasteel Dussen, dé ideale plek voor jullie droomhuwelijk. Deze avond staat volledig in het teken van het creëren van onvergetelijke herinneringen voor jullie mooiste dag.

Tijdens deze betoverende avond krijgen jullie de kans om onze prachtige locatie te verkennen en te ontdekken hoe onze weddingplanners jullie huwelijkswensen kunnen vervullen. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in onze kasteeltuin, een luxueus banket in de stijlvolle binnenplaats of een romantische receptie in één van onze sfeervolle stijlkamers, bij ons is alles mogelijk.

 

Meld je aan!

Ontdek de Magie van Trouwen op Kasteel Dussen op onze inspiratie avond op 01 juli

Bovendien zullen we op deze avond een selectie van onze beste leveranciers presenteren. Zij zijn gespecialiseerd in huwelijksdiensten zoals fotografie, muziek, bruidstaarten en meer. Jullie krijgen de kans om met hen in gesprek te gaan en hun werk te bewonderen, waardoor jullie inspiratie kunnen opdoen voor jullie eigen bruiloftsstijl.

Schrijf je hieronder in voor deze inspiratieavond en zet 01 juli van 17:00 tot 21:00 uur alvast in jullie agenda. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen de eerste stappen te zetten naar jullie sprookjeshuwelijk op Kasteel Dussen!

Meld je aan voor de Inspiratie avond bij Kasteel Dussen!

En ontdek de magie van trouwen op Kasteel Dussen!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    Om en nabij welke datum zal de voltrekking plaatsvinden?